Remziye_2121 Ebru-001 doktora gitmen lazım bende öyleydim bir antibiyotik yazdı aldım bide bitane toz
Seyda652 Ebru-001 ah canım benimde basım belada yanma falan yok ama idrsr verdigim azcık enfeksiyon cıkıyo oda cıksın istemyrm tek care bol su bence
Kevakar Bnde de var malesef sürekli wc e gidiyorum 😖doktor tek kullanımlık bi ilaç verdi onu içtim enaz 3 lt su için aşırı önemli
Mavi34 Ebru-001 bir tahlile baktırmak lazım 1 defalık bir şase vermişti bana onu ictim iyi geldi. Fazla enfeksiyonla uzun zaman durmak iyi birşey degil
kaderelmci Ebru-001 benim de yeni çıktı tahlil de enfeksiyon doktor direk antibiyotik hap verdi onu kullanıyorum inşallah faydası olur bence gidip tahlil yaptırın
Masalannesii Ebru-001 geçmiyor geçmiyor geçmiyorrrrr delirmek uzereyim vallaha denemediğim birşey kalmadı 1 ay içinde 2 tane toz kullandım doktor yazdı ama yok geçmiyor bol su içiyorum ama faydası yok😖😖😖😖
m_yk34 Masalannesii canım iç çamaşır giyme ben öyle geçit benimki sürekli tekrarlıyordu su an evde iç çamaşır giymiyorum başta zor oldu ama alıştım enfeksiyondan iyidir bende böyle çare buldum 2 aydır çok şükür çok iyim
tugcemre Masalannesii cnm bide fitil kullan o iyi geliyor doktorum fitil vermese yillardir vardi gevmkyrdu
Masalannesii m_yk34 hadi ya ilk defa duydum bunu deneyeceğim canımm çok sağoll vallaha mahvetti bu enfeksiyon beni sürekli tekrarlıyor inşallah senin dediğin gibi iç çamaşırı giymedigim zaman geçer çook teşekkürler❣🌸
m_yk34 Masalannesii geçer canım benimde aynı şekildeydi ne yaptıysam olmadı en son çare iç çamaşır giymedim ve bunu yapan kişilerde çok rahat etti ilacını kullan sonra bu şekilde bidaha olmasını engellersin inşallah
Pey Enfeksiyon olduğunu nerden anlıyorsunuz kızlar? Benimde ara ara sarımsı sulu kıvamda akıntım oluyor korkuyorum