Ayzalina Selam anne ve anne adayları ben yurdtışındayım 30 haftalık hamileyim eşim beni memlekete göndermek istiyor uçakla 13 saatlik yol sizce yolculuk iyimi olur kötümü olur
Arelbenan Ayzalina doktorunuza sorun ama varis corabı tavsiye ederim. Zor bür tolculuk olur 13 saat cok fazla.
MeltemG Ayzalina bende 7 saatlık yapacağım 27. Haftamda doktor sıkıntı olmayacagını soyledı ıkı gün kala rapor alacagım
ebrr1048 Ayzalina ben 10. Haftamda 12 saat arabayla gittim 12. Haftamda aynı yolu geri geldim hiç bi sorun olmadı canm ama doktorunla konuşmalısın risk varsa izin vermiyor
Biryolcu Bence deneyimlememiş olanların kolayca yorum yapılabileceği bir süre değil 13 saat. Kesinlikle doktora danışılmalı
MeltemG Ayzalina aslında orda doğum yapsanız çok ıyı olur Japonya’nın bırcok hakları var bebek ıcın çok ıyı olurdu ben afrıkada olduğum ıcın bır fayda saglamıyo oyuzenden donuyorum
korkmazkubra Ben 1 saatlik yolda maf oluyorum 26 haftalık hamileyim izmir antalya gidip geliyorum ama o 1 saat bana zulüm gibi geliyor bence kesinlikle doktoruna danis ama o kadar saat hareketsiz kalmak seni cok rahatsiz edecektir
Ayzalina korkmazkubra korkmazkubra arabalarda dayanmıyor 1saatlik yola çarpıntımda var çocuklar da var bişi olsa nasıl olur kafam çok karışık ben yapamam yolculuk eşimle bu konuda kavga ediyoruz 😔
Minikoocum Ayzalina Ceyda Düvencinin videosu var oda baska ülkede doğum yaptı kan sulandri falan vermişler bir bak belki faydası olur
Ayzalina MeltemG eşim beni zorluyor gitmem için yoksa vize yok yardım yerleri var hastane ücretini onlar karşılıyacaklardı ama eşim tudurdu git diye
Anne_Karina Ayzalina bebeğiniz orda doğunca japonya pasaportu alıyosa hiç gelmeyin dünyanın en iyi pasaportu çünkü 😂 gitmek istemiyosanızda doktor izin vermedi diyin iki çoçukla zor olur gibime geliyo hamile olmayanlar 3 saat uçak yolculuğunda kucağında bebekle bile zorlanıyo siz hamile bide iki çocuk yorulursunuz
Papatyya Ayzalina bellı bı haftadan snra ucaga alınmıyor gec kalmışsınız sankı ? Fırmayla konuşmuşmuydunuz
Ozlem23 Ayzalina bence gitmeyin doktora yanınızda gelmezse doktor izin vermedi dersiniz hem sağlık şartları bizden daha iyidir hemde cok yorucu ve yıpratıcı olur
Papatyya Ayzalina taksada uçaklar kabul etmedıgı sürece yollayamaz ayrıca sızı yanında ıstemeyen adama 3. Yapmak nıe 🙄🙄
A_NurYuksel Papatyya valla rapor olmazsa gidemez…ama doktor uçak seyahatine onay verirse o zaman onunla binip gidebiliyor… İnşallah eşin seni biraz daha anlamaya çalışır ve vazgeçer, o kadar yol 30 haftalıkken çok zor gerçekten🥺🙏🏻