Ss1 Son adet tarihim 24 aralık ancak geç döllenme olduğu için doktor 1 ocak yapti şuan 1 hafta önde gözüküyor kilo ve boyu itibariyle . Ve 24+4 olmam gerekirken 25+4sun dedi 🤦 ben şimdi kaç haftaligim neyi baz alicam?
Mus-sak Ss1 Doktorun Söylediğini , Yani Ultrason Ölçümlerini,, Aynı Sıkıntı Bendede Var ,, S.A.T 9 Nisan Doktor 19 Nisan Olarak Dengeledi ,,
Ipek3427 Ss1 Bazı doktorlar son adet tarihinin bitiş gününü yani adetten bir hafta sonrasını hesaplıyor ultrasonda öyle benimki 16 aralık ama sana sorduğumda 23 aralık olarak söyle dedi. Herkeste aynı yani
Buketali Ss1 siz yine iyisiniz ben 2 hafta öndeyim 😂 benim de kafam çok karışık ilerde Doğum için karar verilecek
Mus-sak EdanurBa Yani İyi Birşey de Denemez Kötü Birşey de ,, Nötr ,, Ultrason Ölçümleri En Doğrusu .. Adet Tarihinin Başladığı Günü Baz Alıyor Doktorlar İlk Adet Olduğun Gün Hamile Kalmış Olamayacağına Göre 🤷🏻♀️ ,, Ultrason Ölçümlerine Güven Canım
Ss1 Buketali canım ilk geç döllenme deri bebek büyüdükçe büyük dedi yani şuan tam son adetimle uyumlu
cinderella Kızlar Benimde uygulamada adet tarihime göre 27 hafta oldu bugün ama doktor 25 hafta dedi bende bunu anlayamadım
Ss1 cinderella canım ilk baş doktor bana da ole dedi o ayin sonunda hamile kaldığım içindir bak biz arayı kapattik
Buketali Ss1 anladım biz önce bir hafta önde idik sonra iki hafta oldu umarım sağlıkla alırız kucağımıza
Mus-sak Ss1 Yani İnşallah Öyle Olur 🤗 Erken Gelir Geç Gelir Bilemeyiz Lakin Gelişimi Ultrasonda Gördüğün Gibi Duyduğun Gibi İlerler
Ss1 EdanurBa Vala canım benim oğlum 1 hafta geriden geliyordu şuan doktorun dediği kadarıyla kapanmis. Forumlarda daha da gerileyen de duydum