Melike Firstbabe Ah sorrma çok güzel bişey her hafta 00.00 ı heycanla bekliyorum resmen🤩 biz dün yaşadık o sevinci 🤭14+1
Firstbabe metehaninannesiii maşallah yaa Allah bağışlasın durumunuz nasıl ilk haftaların şikayetleri sürüyor mu cinsiyeti belli mi yavrumuzun❤️
metehaninannesiii Firstbabe oğlum olacak canim belirtiler bitti çok şükür canım benim rahatladım artık ama şimdiden bel ve sirt agrisi başladı ama en azından bulantılardan iyi 💙
Ays0 Firstbabe Ağustos’ta bir ara verelim çünkü ben şimdiden patlayacak gibiyim bu göbekle 😂 kız olacak 😍
Firstbabe metehaninannesiii Ayy ne güzel yaa maşallah ağrılarınız da hafifler umarım ilk bebegim olacak ama bende erkek gibi hissediyorum nedense erkek bebekleri çok seviyorum bir de
Firstbabe metehaninannesiii hayırlısı olsun ama inşallah oğlum olur babamın adını koymak istiyorum esim müsaade ederse
Firstbabe Ays0 maşallah yaa eltimin de kızı var bıcır bıcır. Cimcime covid olmuş ama iyi durumu. Şimdi bile evin altını üstüne getiriyor. Bebekleri var bir sürü bugün tahta besik aldim ona. İçine yatak yastık yorgan yapcam. İyileşsin vericem inşallah. 😅
Suheyla06 Firstbabe bende erkek istiyordum kız annesi oluyorum ahahshs kız annesi olmakta çok güzelmiş kıyafetleri tokları felan derken 😂