Zeynepsultann Melek2128 Daha cinsıyetimiz belli değil ama ben erkek hissediyorum isminide Aybars yada Alparslan istiyoruz🥰
Merry_merry Meriç - ata - sarp - karan isimleri arasında 9.ay karar veremedim doğurdum güney koydum 😂😂
Shsg Merry_merry Allah bağışlasın…benim de oğlum olsa Güney koyacaktim eski soyadim…ama kızım olacak ♥️ismiyle büyüsün
Melek2128 Zeynepsultann Alpaslan bizim seçenekler arasında da var baklm 😌Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Melek2128 Gamze4125 İnşallah rabbim kavuştursun 🙏bende pek duyulmamış çok güzel değişik bir isim istiyorum baklm😌
hiraselesra Melek2128 Allah nasip ederse eger yiğit asaf yada aras eymen oda olmasza Alparslan koyucaz insallah 🤗😍
hiraselesra Melek2128 cok sagolun allah razi olsunn tam netlesmedi daha cinsiyetimiz bir kızım var 12 haftada erkek dedi haftaya saliya gidicem bakalim ne diycek🤲🙏
Melek2128 hiraselesra hayırlısı kız erkek fark etmez ikisi candan ewlat. Sağlıklı olun da ikiniz gerisi Rabbim de 🙏
hiraselesra Melek2128 aynn güzelim allahım herseyin en iyisini bilir yeterki dinini islamini bilen evlat nasip etsin🤲🤗