Minnosanne07 Kızlar yardımcı olurmusunuz? Plasenta yerleşimi: posterior alt segmente uzanıyor Ne demek yardımcı olurmusunuz🌸🤍 çok teşekkür ederim
BNNRTNCKLC Minnosanne07 Bi fikrim yok üstte kalsın diye yazıyorum. Doktorunuz birşey demedi mi konuyla alakalı inşallah kötü bir durum değildir geçmiş olsun 🌸
Bebekhemsiresi-1 Minnosanne07 posterior arka demek. Rahmin arka duvarının alt bölümünde yatay şekilde konumlanmış demek 🌸
Minnosanne07 BNNRTNCKLC doktorum sorun yok şimdilik dedi ama ana yüreği işte🌸🤍 insan sormadan ferahlatamıyo gönlünü teşekkür ederim cevapladığınız için 😇
Bebekhemsiresi-1 Minnosanne07 kötü bişey olacağını zannetmiyorum rahim ağzını kapatacak şekilde olursa riski 🌺
Sah Minnosanne07 Bebekhemsiresi-1 merhaba benim de bir sorum olacaktı plasenta anterior alt segmente uzanıyor demek ne demek acaba bunda sıkıntılı bir durum var mı ? Bilginiz var mı acaba benim doktorumda sıkıntı yok dedi ama merakımdan soruyorum
Bebekhemsiresi-1 Sah anterior da anatomide ön demek. Yani aslında bu terimler plesantanın rahim içinde konumunu belirtmek için evrensel bir dil diyebiliriz. Bir sorun olacağını düşünmüyorum içiniz rahat olsun 🙂 doktorunuz bilgi vermiş zaten 🌺