2cocuklu-anne Kızlar altı aylık oğlum var ve yedi haftalık hamile olduğumu öğrendim burada daha önce başlık açmıştım.Aralarında 14 ay bile olmayacak bu yüzden isimleri ikiz gibi uyumlu olsun istiyorum. Bana Yağız Ali ile uyumlu kız ve erkek isimleri önerebilir misiniz? Daha cinsiyetini öğrenmedim de bu yüzden iki cinsiyette de önerirseniz çok mutlu olurum 🌸🙏🏻
2cocuklu-anne Gokcecelik ay çok güzel öneriler teşekkür ederim 🤩 siz bu işte iyisiniz 💞 başka gelirse yazın lütfen
300917 Gokcecelik bana da bir isim önerin lütfen 🤩 ece mila kızımın ismi yeni bebeğimin cinsiyeti belli değil 🥰
Gokcecelik 2cocuklu-anne 🥰🥰 abidik gubidik olmayan cool isimleri seviyorum yine aklıma gelirse yazarım tabi😊💜
2cocuklu-anne Gokcecelik ben de buradaki anneler kızmasın ama mavidir falan koyamam büyük konuşmayım da
momsboys 2cocuklu-anne Kuran’da cennet bahçesi olarak geçiyor kuzum çok hos isim kızım olsa koyacaktım nasip olmadı😌
bircivcivannesi Didi6 isim basliklari altında sizi arıyordum ben de 🙈 isim kesmekesine düştük resmen Rana ismini değerlendirir misiniz eşimle başka ortaklaşa karar kilabilgimiz olmadı
nikoland Benimde oğlum Halil ibrahim kıza Hilal koyacağız inşallah 💞 yağmur la azrada güzel olur sana canım