Baobap 20 gün. Ayaklarım başka birinin ayağı gibi şu an🤦♀️ Şişmekten patlayacak, kaburgam çok kötü batıyor. Yattım uyumaya çalışıyorum ama nafile🥺 hayatımın en zor dönemini yaşıyorum. Hemen doğurmak istiyorum🥺
Gizem2764 Gulsennnnn nasıl kasılmalarınız oluyor bende pek olmadı sanki bide bebeği sağ tarafta hep hissediyorum kasıkta falan hissediyoruz diyorlarya ben hissetmiyorum ama bebeğin kafası aşağıda dedi acaba daha kanla girmedi mi benimki merak içindeyim günler geçmiyor bana
Gulsennnnn Gizem2764 kendini bi yere topluyor canm taş gibi oluyor karnım kasılıyor nefesim bazen kesiliyor bnmde baş aşağı şuan ama doğum anında ne olur bilmiyorum sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Gigy BurcuLice uygulamaya göre 27 gün ama Mayıs başı gibi olacak kısmetse 🤰son günler geçmez derlerdi valla su gibi geçti bana 🤭🤭🤰🤰🧚🧚sağlıcakla gelsin yavrularımız
Gizem2764 Gulsennnnn inşallah cnm kazasız belasız 37 den sonra biran önce kucağıma almak istiyorum 🤲🤲🤲
Evinongann EceveDenizinAnnesi ay benimde son 5 öğlenden beri sancılarım tuttu sabah kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktorlar, normal görünüyor bir sıkıntı çıkmazsa
EceveDenizinAnnesi Evinongann Yaklaştığı için sanırım. Düzenli değilse biraz daha vakti vardır. Normal doğum olacaksa, umarım su gibi akar ve kolayca alırsınız pamuğunuzu kucağınıza 😊🌼
BebislerinAnnesi BurcuLice son 24 gün☺️ normal doğum görünüyor şimdilik, normal olursa zamanı belli değil🤷♀️ yalancı sancılar da başladı, sağlıkla gelsinler hayırlısıyla🤲🤲
Hzldnz BurcuLice merhabalar bizde de yok :) kızım içerde gayet mutlu görünüyor. Doktorum 12 Mayıs beklenen doğum tarihi dedi eğer ki gelmezse suni sancı ile normal doğumu başlatacak😇 çünkü çatı muayenem de yapildi çok şükür sorun çıkmadı. Herşeyimiz hazır bekliyoruz prensesimizi🌸
Evinongann EceveDenizinAnnesi güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, bugün doğurdum elhamdülillah, saat 2 de🥰 hastanedeyiz herşey yolunda çok şükür normal oldu, yarın çıkışımızı yapacağız inşAllah