arslnbsmrv Mlkrfk benimde erkek dediğiniz gibi kiloyu insan kafaya takmıyor da doktor öyle söyleyince insan endişe ediyor bebeğim için neler yapabilirim diye stres ediyor
Mlkrfk arslnbsmrv kesinlikle katılıyorum ama sağlıklı olması en önemlisi inşallah hayırlısı ile kavuşuruz 🙏😇
Asyemur123 34_21_23 beslenmenize dikkat ediyormuydunuz nasil önde çıktı kilosu neye bagli aceba benim bebisim kucuk cikti
34_21_23 Asyemur123 her sabah kahvaltımı çok kuvvetli yapıyorum peynir, zeytin,mutlaka haşlanmış yumurta tahin pekmez. Öğle arası badem ceviz kuru dut yiyorum akşamları da yemekte ne olursa onu yiyorum özel yaptığım hiç birşey yok canım
beyza2912 Mlkrfk internette bile 34 haftalık için 2100 ile 2300 yazıyor bnce iyi ama genetige de bağlıymış bebegin kilosu üzülme bnde bu cuma gunu gidicem bnde cuma 34 haftalik olacam kilosuna ne dicek ne kadar olduğunu bn sana söyleyecem ne dicek az mı çok mu haber ederim ben sana sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
Mlkrfk beyza2912 çok teşekkür ederim evet dediğiniz gibi kiloya aslında takılan biri değilim ama doktor 2 haftadır her kontrolde az az deyince psikolojik olarak farklı hissetmeye başladım 😐
pink_dream25 Durunbigeldim ya ben 16. Haftada 3 hafta önce yani 2 doktora gittim biri 180 gram dedi biri ertesi gün 250 gram dedi ben kime inanayım😀😀😀 boyuda 18 cm miş