Tubisstthh Aylarca bebek arabası aradım, sonra bir arkadaşımın ısrarıyla babycare bebek arabası aldım, araba 2 aydır evde duruyordu sürüyorum açıp kapatıyorum ama inanılmaz zordu.. sonra ebebekte gezerken hem travel sistem hem kabin boy hem ilerde baston arabaya geçmenize gerek kalmayacak kadar hafif bir araba gördüm. Adı Bagi easyfold. Efsane bir şey. Resmen aşık oldum. Evde diğer araba durmasına rağmen dayanamadım aldım 😀 şiddetle tavsiye ediyorum bu arabayı araştırın. Çünkü aşırı hafif, kapanınca o kadar küçük ki aklınız şaşar. İlk 8 ay pusetle kullanıyorsunuz, o sırada elbette diğer oturak evde olacak. Pusetle bebeği arabaya oturttuğınuzda kalan saşe küçücük oluyor ve bizim minnacık Toyota yaris arabamızın bagajına bile sığdı. 8 aydan sonra puseti kaldırdığınızda diğer oturak aşırı işlevsel, hem çift yönlü hem aşırı hafif hem güvenlik açısından büyük tekerli, hemde diğer teaveller gibi oturağı çıkarıp arabanın şasesini kapatıp tekerleri sökmenize gerek yok, direk oturağı ile kapanıyor ve yine küçücük yine bizim minik bagaja sığıyor. Ayrıca ileride baston bebek arabası almanıza gerek olmaz aşırı hafif ve keyifli. Biraz belki fiyatı yüksek olabilir evet ama şöyle düşünün bugün en uygun travel zaten 1500 civarı, bastonlar da olmuş 700 civarı. Bir kere alıp ömürlük kullanacaksınız. YouTube da vidyoları var muhakkak izleyin derim. Ben aşık oldum. Gelip gidip bebek odasına giriyor ve araban bakıyorum ve herkese tavsiye ediyorum 😀