Deniz-Demirin-Annesi Benim bebeğim bugün tam olarak 9+6 oldu fakat son adet tarihim 4 Şubat bu hesaba göre burda 10uncu hafta bitip 11e girdiğim görünüyor .
BRUTAL-BETTY Deniz-Demirin-Annesi en tutmayan benim vallahi 😂😂 rahîm filminden sonra hamile kaldım 24 Aralık rahim filmi çektirdim 28 Aralık ilişki yaşadım Ocak ayında hamile kaldım öğrendim ultrason göre 12 Aralık da hamile kalmışım 😂
cemektar_93_ Deniz-Demirin-Annesi benimde 14 Şubat son det tarihim burda 9+2 yım ultrasonda 4 5 gün geri normal sanırım
Dilek58 Deniz-Demirin-Annesi benimki günü gününe tutuyor adetim bittikten hemn sonra hamile kalmışsn dedi dr
Sadece_anne Deniz-Demirin-Annesi Son adet tarihim 13 şubat 9+3 deyim. Ama g3c döllenme 1 hafta geriden geliyor
Deniz-Demirin-Annesi Benim sadece 6 gün oynuyor adetten hemen sonra hamile kalmış oluyorum ama fark çıkıyor anlamadım ben de doktor da geç döllenme falan demedi ama
Melike-Alya Deniz-Demirin-Annesi amn canımm inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🥰💐
Momlife1 Benimde adet tarihime göre 4 gün önce yumurtlamadan 3 gün önce korumasız ilişkimiz olmustı muhteşem o zaman oldu diye düşünüyorum 6+2 derken 6+6 olduğumu öğrendim bende