Tugbaslan3458 ZerifeATA 54 le hamile kaldım ilk 3 ay istahsizliktan 50 kiloya düştüm 68 le 38+0 sezeryan dogum yaptım 3400 kızım dogdu / şuan 35 gunluk olduk 55 kiloyum
Ayseninoglu21 ZerifeATA bebegim 3 bucuk aylik bnde 3 ayda verdim. Emziriyorum canim emdigi icin gucum kalmiyor. Yemek yesem bile yaramiyor. Insallh sizlerde verirsinz
YagmurAnnesi ZerifeATA sonrasında sadece 3 kilo verebildim.. yani 6 kilom hep benimle kaldı 😬 buna şükür canı sağolsun kızımın.. şimdi de 35 haftalığım bunda da yine çok kalırsa gerekirse diyetisyene gidecem 🤣
Aysun1983 ZerifeATA eve ilk geldiğim de 6 kilo kadar gitmişti hiç birşey yapmadan 40 mın çıktığı gün totalde 10 kilo gitmişti 40 gün içinde ödemde inmiş oluyor
Nur0512 ZerifeATA yaa o kadar çok merak ettiğim birseykiii🤔😄 umarım - 10 ları hemen görürüzz 🙈😄 20 kiloyu aşkın aldım cünkü korkuyorumm😩 bütün kilo kalacak diyeee 🙈😬
Ortmenanne16 ZerifeATA doğumla direkt 5 kilo gitti ama sonrası tekrar ödem oldu oda gidince 1 ayda toplam 11 kilom gitti
New34 ZerifeATA aldığınız kiloya bağlı ben 10 kilo alarak Doğuma gittim. ama öyle 10 kilo gitmedi maalesef zaten göbeğim olduğu gibi duruyordu neredeyse