Merve50 Srcozlm17 mide yanmam arttı nefes almakta çok zorlanıyorum uyuyamıyorum azıcık ayakta dursam belimin ağrısından ölüyorum 😂😂🤷🏻♀️
Dilaam Srcozlm17 valla gece uykum.cok bölünüyor sürekli uyanıyorum bide yataktan geceleri tuvalete kalkmak baya zor çatı kemiklerim agriyo ciddi şekilde gün içinde çok bı zorlanmiyorum arada uyku hali oluyor o kadar
aeh 32 haftalığım , sürekli yorgunum, sünnetli gibi yürüyorum, ağrılarım var, uykular bölük pörçük çabuk doğuraym diye bakıyorm 😅
Zeynepyrdnkl Yatamiyorummmm😞 sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor aşırı şişkinligim var ödem anlamında değil gaz şişkinliği gibi karnım hep rahatsız hep gergin gibi şişiyor sanki sürekli mide bulantım tekrar başladı midem yanıyor bazen idrara sacma şekilde sıkısıyorum oksursem kaçacak gibi🤦😂
Sem-a 34 haftalık hamileyim mide yanması mı bulantısı mı anlayamıyorum daha dün gece yaşadım soda içtim işe yaramadı daha sonra karbonat içtim o iyi geldi uyumuşum sabaha bi şeyim kalmamış çok şükür sol bacağım kaşığım ağıryor yaklaşık bir aydır onun dışında en baştan beri hiç bi sıkıntım olmadı ama hamilelik bence bundan sonra daha zor gerçekten ara ara adet sansıcı gibi hafif acılarım oluyor ne yapacağımı bilemiyorum