Husnenisa Bende kullaniyorum kac haftalik bırakmalıyım bilmiyorum doktorunuz size kaçıncı haftada birakmanizi soyledi
Szeys Husnenisa Ben coraspin değil de oksapar iğne kullanıyorum. İlk hamileliğimde de kullanmıştım doğuma kadar. Sezaryenden sonra 10 gün daha kullandım. Şimdi yine kullanıyorum
Husnenisa Denizyildizii ilk hamileligimde ben de 32 de biraktim doktorumda öyle soylemisti ama bu hamileligimde farklı bi doktor 34 dedi içimi birakimi bilmiyorum
Portakalgeliyor Husnenisa cuma günü bitti içemedim 2-3 gün sorun olur mu dedim pzt al sorun olmaz dedi 🙏🏻 Açıkcası kan sulandırmak için verdiğini biliyorum ama allah korusun daha önce kullanmamıştım geçen ay gittiğimde hangi ilaçları alıyoruz dedi söyledim tamam bu ayda devam edelim dedi
Husnenisa ebrarecem sordum zaten 34 dedi ama beni takip eden bi doktorum değil ilk defa gittim ve ilk hamileligimde 32 de bırakmıştım o yüzden kafam karisti
Ysmn029 Husnenisa kendi doktorum 32. Haftada bırakacağız dedi aynı zamanda oksapar da kullanıyoruz başka bir doktora göründüm o de taş çatlasın 34 de bırakman lazım dedi bilmiyorum ben de bi o zamana gelelim bakalım 🤦🏻♀️
Ysmn029 Husnenisa ya aslında hata yapıyoruz başka doktorlara gitmeyi ama içim rahat etmiyor hepsinin fikri ve tedavi şekli farklı bu sefer ikilemde kalıyoruz hangisini yapsak diye . Mesela bende kan pıhtılaşması var gebe kalmadan önce ne yapmalıyım diye çok araştırdım . Doktorun birisi yapacak bişey yok gebe kalıp kalp atışını görünce iğne ve coraspin başlarız diğeri işe gebelik planladığım anda corasprin kullanmamı ve gebelik oluşur oluşamaz da iğneye başlamamı söyledi
Minik47 Kendi doktorum 32 ye kadar kullanacaksın dedi başka bir doktora göründüğümde düşük veya genetik birşey mi var dedi hayır dedim o zaman neden kullanıyorsun bırak kullanma dedi.Açıkçası çok kafam karıştı kullanmasam bir zararı olur mu acaba?
Husnenisa Minik47 zararı yok bildiğim kadarıyla bebeğine kan gitsin diye iciriyodur doktorun iç bence
lentil gokcediyorki benim tiroid antikoru çok yüksek çıktı. Pıhtılaşma olup düşüğe neden olmasın diye verdi kanı sulundırması için