Mere Merhaba herkese eşimle covid olduk ve yumurtlama günüme denk geldi korunmasak bir zararı olur mu
lentil Mere yani kafanı karıştırmak istemem ama bende eşim covid geçirdikten sonraki ay hamile kalmştm. Bebekte oluşan anomalilerden dolayı kalbi durmuştu. Doktora eşimin kovid durumunu söylediğimde ondan kaynaklı olabilir demişti ama doktorda emin değildi
Mere lentil bende kasım ayında bebeğimi kaybettim ve uzun zamandır deniyoruz olmuyor bu ay olurda tekrar aynısını yaşarsam diye korkuyorum ama Allah büyük
Glbnpk Mere covitten sonra 3 ay. Ayrıca bebek düşünüyorsanız aşı da yaptırmayın diyorlar. Aşı da vücuda bir miktar virüs enjekte ediyor ya o sebeple. Öğretmen arkadaşlardan bebek düşünenler vardı aşı olmadılar.
Mere Glbnpk ve de ilaç da vermiyorlar tedavi için yani ateşden ölsen katlanacaksın sadece 1 kere doktorla görüştük ve oda görüntülü keşke türkiye kadar iyi olsa burasıda
Glbnpk Mere Allah yardımcınız olsun. Benim aşı hakkım geldi köyde öğretmen olduğun için ama doktorum önermedi gebelikte. Doğumdan sonra yaptırıcam nasipse.