SelenaYz Merhaba arkadaşlar 36+5 erkek bebeğe hamileyim. Oğlum birkaç gündür karnımın sağ tarafına toplanıyor karnım taş gibi oluyor. Ve hiç geçmiyor pozisyon değiştirdiğimde rahatlıyorum ama kısa süre içinde yeniden tekrarlıyor kendini sağ tarafa doğru yaslıyor dakikalarca öyle kalıyor ve bu çok canımı acıtıyor acaba bir sıkıntısı mı var neden böyle yapıyor bilginiz var mı ?
Prensess_annesi SelenaYz bende de aynı sorun var ama ben 33 haftalığım bunun için bende post açmak için girmiştim foruma yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım sorcam bi sebebini
ozgeilhan Of bende de oluyo o arada bilen varsa söylesin ama artık o yalancı kasılmalarmış. Doktorum sürekli pozisyon değiştir demişti. Napsam geçmiyo bazen tüm gün öyle kaldığı oldu, bi amuda kalkmadım herhalde 😂 ama nstde sancı falan da çıkmadı artık son zamanlarımızın cilvesi anlaşılan katlancaz
Munemelismuhammed Prensess_annesi bende 33+5 haftalık gebeyim üç gündür sağ tarafımda sertleşme oluyor geçene kadar nefes dahi alamıyorum 5-6 dk da bir tekrarlanıyor belimdede ağrı var sancımda çıkmadı nts de.
Esmmaa Kızlar yalancı sancı bunlar. Benimde 36. Haftada başladı şuna 37-1 im bu kasılmalarla 2 cm açıklığım var yine de ihmale gelmez