[silindi] Hamilelik hurafeleri yazalım hadi bakalım neler çıkacak ortaya hanımlar 😊 Ben yazayım ; ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi çıkar Ayşeyi 😊 en bilindik hurafe ama bazen bu doğru çıkabiliyor 😂
Anne54 [silindi] yüzün çirkinleştiyse kızın olucak çünkü kız annenin güzelliğini alır 😀 çok saçma oğlum olucak suratım siyah nokta sivilce doldu 😀 hatta bi yerde okumuştum oğlu olucak anneler erkeklik hormonumu ne salgıladığı için çirkinleşirmiş kızı olucak anneler için geçerli değilmiş yanlış hatırlamıyorsam böyle bi bilgiydi😀
KucukAnne538 [silindi] Göbeğin yayvan olursa kız tombul olursa erkek😂😂😂 (tam tersi de olabilir hatırladığım bu😂😂)
ug_fa-3diplomalianne [silindi] kivi yeme çocuğun kıllı olur, balığa bakma ağzı balık ağzına benzer çilek yiyip biyerini elleme leke olur, ayva yerken yanağına bastır gamzeli olur… oo çok var yaa 😅
[silindi] Anne54 hurafe cidden ben kızımda nasıl güzelleştim tam tersine herkes gebelik nasıl yakışmış dedi 😂
Asyaayaz1 Saç kesme ömrü kısalır ona buna dokunma çocuk lekeli doğar midem yanar çocuk saçlanır çocukmu doğuruyorum başka bişeymi bilmiyorum😀
[silindi] KucukAnne538 evet öyle diyorlar ama bu bende tutmadı kızımda karnımı gören kesin erkek diyordu oysaki kızdı 😊
[silindi] kayaebru9088 bu en çok saçma şey işte. Kızımda hiç kesmedim ama kucağıma almadan defnettik yavrumuzu, canı verende alanda Rabbim 🤲
[silindi] kayaebru9088 sağolun, bir de bazen öyle baskı kuruyorlar ki insanın üstünde zaten hamilelik kafası bi de onlar insan inanmasa bile etkileniyor 🙄
kayaebru9088 hepsi sacma gerçekten .Adınıza çok üzüldüm Allah sabır versin 😞herşey Rabbimden Ama sanırım hamilelik psikolojisi insan inanmak istemesede yine malesef bazen uyguluyoruz 😣
[silindi] birprensesvebirprensannesi evet görümcem denemek için hamile iken çilek yiyip ensesini kaşıdı ve tuttu 😂