Meryemcakmak01 35+1 olduk biz bugün ilk kez nst ye girdim girmeden önce karnımı çok doyurdum üstüne çikolata yedim ondan mıdır bilmem bebeğin kalp atımları 160/170 arası çıktı doktor normal su iç dedi yolladı normal mi böyle olması başına gelen varmı acaba 🥺
34_21_23 Meryemcakmak01 doktor normal demiş zaten biz doktorun sözü üstüne nasıl normal değil diyelim ki 🤷🏻♀️
hanibazen Meryemcakmak01 size tavsiyem doktorunuz normal dediği bişeyin üstüne düşünmemeniz. Zaten hamilelik biraz tedirgin bir süreç doktorun sorun yok dediği şeyleri de kafaya takarsak çıkamayız işin içinden
Meryemcakmak01 oglumgeliyyor2 doktor normal dedi ama endişe ediyorum suan da mesela çok hareketli yerinde durmuyor
neslikay Meryemcakmak01 siZin bebiş kilosu yazacaktım eksik oldu kusura bakmayın bende Perşembe gidicem inşallah iki günüm kaldı 😊
Meryemcakmak01 hanibazen ahh o kadar haklısın ki ben normalde soguk kanlıyım ama bugün nst de kalp atımları yüksek çıkınca korktum
hanibazen Meryemcakmak01 çok iyi anlıyorum ama çok şükür iyi demiş atış hızı düşük olunca sıkıntı diye biliyorum hatta gönlünüzü ferah tutun doktorun bir problem görmemiş olmasının keyfini çıkarın 🧿🌿🤍
Bsmlh Asl95 ben 32 kullandım durdu canım şimdi yeniden basladık bugun aza inmiş elhamdulillah cuma yenıden bakılacak
Asl95 Edakuz58 yok nst sonucuna göre karar verdi. Bugün ne yaptın yoruldun mu diye sordu eğer yorulacak bir şey yaptıysan bir gün sonra tekrar çağırıyor yani benim doktorum o şekilde yaptı tekrar sancı çıktığı için ilaca başladı🌸
Eymenkuzusu Meryemcakmak01 bende cuma gunu ilk nstye girmistim benm bebegimn kalp atisida ayni cikti doktor tekrar cektirmemi soyledi 1 litre su icip tekrar cektirdm duzeldi. Bi sorun yoktur bebegimz heyecan yapmistir belkide 😊