postalri okudugum kadariyla merdiven inip cikmak yurumek sguat yapmak hurma yemek hareket etmek 🤗🤗🤗 saglikla alin ins kucaginiza
    slmcn canım İnan hurma sürekli yedim bayramda evin camlarını sildim hergün yürüyorum ama benimki inatçı
      busra123 hayır hiç yok maalesef kilosu da önde bu gidişle sezeryan yapcaklar heralde üzülüyorum çatım da müsayitmiş ama bebiş kilo alıyor
        Dimplesgirll aynen bende hepsini yapmama rağmen ne sancı ne açılma hiçbirşey yok
        Dimplesgirll benimki de 3700 müş ama çatım musait degilmiş almaya devam ederse normal zor dedi ☹️ Ama yine de sezaryen demedi sanırım haftayaki kontrolüme göre bir şey söyleyecek
          Dimplesgirll inşallah normal doğuma elverişli olur koşullarınız. Birde bebegin kilosunda 500 grama kadar sapma olabiliyormuş. Doktorunuz iyi hesaplayıp normal doğuma uygun görür
            busra123 ben ztn hem özele hem devlete bende üniversiteye gittim başı ve kilosu önde çıkıyor diye 3 ünde de aynı ölçümü yaptılar çok bir fark olacağını zannetmiyorum biraz diyet yapcam artık inşlah daha fazla kilo almadan gelir oğlum 😂
              Dimplesgirll hakkımızda hayırlısı canım bebeğimizi sağlıklı kucağımıza alalım da gerisi hiç fark etmez
              Dimplesgirll benimde bebegim 37de 3600 kilolu olunca doktorum decaviti kesti. Ondan sonra normale döner gibi oldu. Birde muz çocuğa kilo aldırırmış aklınızda bulunsun.
                Bende 38+5teyim hiç sancı açılma yok malesef. Çatım musaitmiş bebeğin kilosu da 3200. Hareketliyim hurma da yiyorum ama tık yok artık doğsun istiyorum çünkü çokkkk yoruldum:(
                  Gzd38 senle günümüz aynıymış canım napalım artık bekliycez yürüyüşe devam
                  busra123 ben ne decavit ne vitamin hapı kullandım canım bizim ki genetik sanırım bende 3800 56 cm doğmuşum bana çekmiş heralde
                    Dimplesgirll genetik ise olabiliyormuş. Allah hayılısini nasip etsin hakkınızda. Sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza