Birminicikanne Haftaya girdim yurudugum zaman be agrim oluyor bugunde biraz yurudum fakat cook fazla degil bir 10 dk fallan fakat belim asiri derecede agriyor kopacak derecede, bir problem mi oldu anlamadim , doktora gitmelimiyim bebegin hareketlerini hisediyorum fakat yuruyemiyorum oturamiyorum bile
mavi_kelebek467 Birminicikanne 15 haftalığım ben de ama bir aydan fazla oluyor bel ağrısı çekiyorum. 😔 Doktoruma söylediğimde ilk sorusu fıtık var mıydı oldu. Belimin ağrısı kalçama ve bacağıma da vuruyor açıkçası ben de artık fıtıktan şüpheleniyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım o zaman netleşecek. 😔
Berna4161 Birminicikanne Bel ve sırt ağrısından can çekişen biri olarak şuan için doktorum kalsiyum ve magnezyum verdi. Kalsiyumu içemiyorum ama magnezyum bu konuda çok etkili. Doktorunu arayıp veya randevuya gittiğinde söylersen senin için etkili olanı verecektir. Çok geçmiş olsunn.
Buuseg Birminicikanne doktorunuza danışın o zaman aynı sıkıntı bende de var dı günlük 1tane içiyordum 2 ye çıkardı şimdi çok fazla ağrımıyor
Birminicikanne mavi_kelebek467 bende trafik kazagisi gecirmistim doktor bel dokumda zedelenme oldugunnu soylemisti , ayagim surekli cekiliyordu fakat hamilelikte daha cok bel agrisi ve cekilme yasiyorum bende de o yuzden olabilir belkide fitik vardir
mavi_kelebek467 Birminicikanne evet tam olarak çekilme diye tabir edebilirim. Sanki damarımı çekiyorlar kopacak gibi oluyor. Ayağa kalkınca ağrısı topuğuma kadar vuruyor. 🤦🏻♀️
vuslat_ekimde Birminicikanne bende trafik kazası geçirmiştim çok önceden et ezilmesi demişlerdi o zaman ara ara belim ağrıyordu bacağıma vuruyordu ama şu bi kaç gündür çok ağrıyo 14 haftalığım bende burda bekliyim 😊
Birminicikanne mavi_kelebek467 bendede aynsi oluyor sonuc geldigi zaman buraya yorum guncellermisin ayni sey olmayabilir fakat bendde bir fikir alabilirim belki
Simra19 Ben uyuyamadım bile benim için çok iyi geldi umarım sizede iyi gelir sıcak havlu koyun sıcak tutun sürekli dik oturun belinizi bükmeyin ağrıyı duymamaya çalışın bunlar benim tavsiyem bana iyi geldi