Minenurcan99 KIZLAR MERHABA 29+4 HAFTALIGIZ 3 GÜNDÜR KASIKLARIMDA ADET SANCISI GİBİ BİR SANCI VAR Bİ ANDA SAPLANIYOR SANKİ AYNI DURUMU YAŞAYAN VAR MI?
Dua35 Minenurcan99 merhaba 29+2 yiz bizde bende bugün post açtım yazan olmadı sol kasığımda bıçak batması şeklinde ağrı var birde vajinamda ara ara gelip gidiyor endişe ediyorum bende
Minenurcan99 Elifnev idrar testi geçen hafta verdim saglık ocagı kontrolunda orası enfeksiyon var diyor ama doktorum. Saglık ocagının idrarı bekledi için net aonuv olmaz diyor hastanede yapılan da birşey çıkmıyor
Cansu_04 Elifnev benim ki de öyle dün hastaneye gittim kan tahlili yapıldı idrar tormaya kadar ulaşmış doktor dedi ilaç verdi yarın gidicem tahlil sonuçlara göre değerlendirilecek gerçekten bıktım valla yeminlen bezdim bu iltihaptan 🙄
Mucizepamugum Dua35 benimde sol kasigim bicak batar gibi agriyodu agliyodum bazen doktora gittim iltihabin var desi pensilin igne verdi iyi geldi doktora danisin derim
Dua35 Minenurcan99 İnşaALLAH sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza ve geçer gider bu acılarımız 10 gün sonra randevum ama dayanamazsam gidicem yarın
Sonay-34 Minenurcan99 ya Kayseri’de sağlık ocağında idrar testi yapmıyorlar aile hekiminize mi yaptırdınız
Minenurcan99 Dua35 amin inşallah. Birde şuan her yerde hamile annelerimiz erken. Dogum sıkıntısı yaşıyor. Bu nelerden kaynaklanıyorsa artık ben cuma günü gidicem bakalım ne dicek belki nst ister
Minenurcan99 Dua35 aynıymışız seninle ben ilk de düşük yaptım kan pıhtılaşması yüzünden şuan herşeyden tedirgin oluyorum. Allahım esirgesin. Kötü şeyelr yaşatmasın kimseye
Dua35 Mucizepamugum bir hafta önce kontrolüm vardı her şey yolunda demişti ,10 gün sonra randevum var ama geçmezse daha erken gideyim insan endişe ediyor teşekkür ederim cevabınız için 🌸
mayamca Doktora gidip söyleyin bunu. Ben de 25.haftadan beri yaşıyordum. Enfeksiyon dediler ilaç verdiler hiçbir faydası olmadı. Birkaç hafta önce doktora gittim, bebek baski yapiyor ondan olur ağrı dedi. Sizinki de ondan olabilir