AnneyimHamileyim Kızlar gün içerisinde ara ara kalp çarpıntısı yaşıyorum bayılacak gibi oluyorum bi ateş basıyo beni o an hemen uzanmam lazım bu arada 24+2 haftalık hamileyim aceba başına gelen var mı yada oldu mu hiç sizde böyle bişey
Zeykem AnneyimHamileyim normal ben hıc duz yatamıyorm kafamdan asagıya sıcak sıcak bıseyler cıkıyo resmen kalbım bogazıma gelıyo 30 haftalıgım
ilkgebelik AnneyimHamileyim ve de pozisyonundan da olabilir eğer başı yukarıdaysa o da yapar bunu da unutmuşum yazmayı 😇
ilkgebelik O bende de ara ara oluyor canım vücut bir anda kilo aldı sonuçta ağırlaştı ve kan üretimi arttı ondan dedi doktorum
AnneyimHamileyim ilkgebelik Canım ben şimdiye kadar hiç kilo almadım aceba şeker falan mı var diyorum ama her ay da kan tahlili yapıyorum bişey çıkmıyo
Zuzuu Aynı şekilde ben de var sanki iki göğsümün arasında kuş çırpınıyor gibi yerinden çıkacak sakin durunca geçiyor ama gün için yokluyor devamlı
Merymery AnneyimHamileyim cnm vucudunda kan hemen hemen iki katina cikti ondan oluyor kalp daha cok çalışıyor ne ypsin işi çoğaldı 😊
Epelinkiran AnneyimHamileyim 25+3 üm bende de aynı sorun oluyo ara ara. Hatta bazen sağ gözümün üstünden doğru felaket bi ağrı giriyor. Tansiyonum şekerim fln normal çıkıyo, çok kilo aldım diye ona yoruyorum ben
AnneyimHamileyim Epelinkiran Bende aceba tansiyon şeker falan mı çıktı diyorum ama öyle bişey yok tahlillerde hiç kilo da almadım hayırlısı bakalım dedim aceba bi tek ben mi böyle oluyorum
ilkgebelik AnneyimHamileyim o zaman ya bebiş pozisyonun dan ya da kan üretimi fazla ondandır canım çok ağır bir durum hissedersen doktora git bence yine kilo almamanda bünyenle alakalı olabilir yakıyorsundur yediklerini bebişin kilosu iyiyse sıkıntı yapma bence 😇😇😇
Epelinkiran AnneyimHamileyim çok fazla yaşayan var aynı durumu. Herhalde dedikleri gibi kan miktarının artmasıyla ilgili bi durum
AnneyimHamileyim ilkgebelik Doğru olabilir canım az bişey yiyince patliycak gibi oluyorum ilk aylarda da çok bulantım oldu o yüzden kilo almadım inşallah hiç almam bebeğin kilo iyi çok şükür 🤗 Sen kaç aylık hamilesin canım
Gunlugum Bende de bu belirtiler vardı sebebi kansızlıktı hatta anemi olmuştu. Kansızlık kalpte çarpıntı yapıyor yorgun hissettiriyor. Kan sayımı yaptırın bence