Zeyneep7 Merhaba, 9 ve 10 unda yumurtama gördüm. 3 4 gün değerlendirdik. 11 inde çatlama oldu ovülasyon ile takibin yaptım. Adetime 5 gün görünüyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce?
CansuDRY Zeyneep7 Lanoquick’in normal gebelik testleri de çok hassas. Beta hcg 5′ten itibaren saptayabiliyor. Yumurtlama gününüzden 10-11 gün sonra çıkar varsa. Adetin geçmesine gerek yok. Diğer testler içim bir şey diyemem.
Elcnbykckr Mom850 canım gercekten markası vs önemli değil ben ilk oğlumdada rast gele aldım bunda da aynı şekilde
Mom850 Elcnbykckr ama bende 16 nisanda erken gebelik testimde silik çıktı buraya attım herkes hamilesin dedi sonuç 2 gün sonra adet oldum
cnn34 Mom850 aynısı banada oldu erken gebelik testi yaptım markasını hatırlamıyorum akşam çok net ikinci çizgiyi görebildim ama sabahına adet oldum
Mom850 Elcnbykckr bir daha erken gebelik testi yapmam cift çizgi çıkınca çok sevinmiştik eşimle rabbim nasip eder inşallah
cnn34 Mom850 evet tam gününde olurum adetten bir gün önce yapmıştım.. keisnlikle bende 1-2 gün geciktikten sonra yapacağım artık