Kızlar merhaba 13 günlük taze anneyim yazmaya yeni fırsat buldum 🤦
39+6 haftalıkken 7 Nisan gecesi hafif sancılarla başladı doğum hikayemiz sancılarım bi türlü düzenli gelmedi artık beklemekten çok yorulmuştum ertesi sabah kontrolüm vardı hastaneye gitmedim o yüzden sabah 8 de hastaneye gittim ben tabi ki bekliyorum ki doğmayacak doktorum evine git sancıları bekle diyecek hastaneye hazırlıksız gittim 🤦 eşimin bir işi vardı beni hastaneye bıraktı üstüne yalnızdım 😒 nst de sancılarım çok az çıktı gece çektiğim o sancıların üstüne beni yine bekletecek kızım diye söylene söylene girdim doktorumun odasına ultrasonda baktı kanala inmiş açıklığına bakayım dedi 1 cm açılmam olmuş yatış verdi suni sancı ile desteklerim dedi kabul ettim yalnız başıma yatışımı yaptırdım size tavsiyem son ayınızda tek gitmeyin onun gerginliği de bi ayrı oluyor yalnızken. Eşimi aradım halamı aradım hemen yanıma geldiler. Ebe açılmama baktı ki 2 cm olmuş serum bağladılar sancılar artık yormaya başlamıştı ama ben öyle stres altındaydım ki gözlerim doluyordu dua ediyordum dayanamayacağım kadar çok bi sancım yoktu daha çok gerginlikten. Nst ye bağladılar ebe tekrar açıklığıma bakmak istedi 3 cm olmuştum o sırada nişanım ve suyum geldi ama suyumda kaka vardı 😓 güzel kızım kakasını yapmış acilen sezeryana alındım ne olduğunu anlayamadım herşey o kadar aniden gelişti ki bi anda kendimi belden iğne yapılırken buldum hemşire bi yandan sakinleştirmeye çalışıyordu başımda ayrı bi hemşire benimle konuşuyordu Allah hepsinden razı olsun beni o andan uzaklaştırdılar 45 dakika kalmışım ameliyathanede ama sanki 15 dakika gibi gelmişti bana doktorum geldi henüz hazır değiliz kuzum biraz bekleteceğim seni hiç korkma aşkım kızına kavuşacaksın dedi o sırada meğer doğum yapmışım bi baktım yumuk yumuk baldan bi kızı temizliyorlar yan tarafımda 🥲 şuan bile gözlerim doluyor hayatımın en güzel anıydı getirip yanağıma koydular ten temasını çok istemiştim ama kimse sesimi duymadı o an 😕 üşümesin annesi diye alıp odaya götürdüler benim dikişlerim atılırken. Sonra da ben geldim odaya eşim babam hepsi ağlamıştı. Benim ameliyatım biraz zor geçti titreme nöbetleri bulantı hemşirelerin karnıma bastırmasıyla oluşan ağrı vs ama başımı çevirip kızıma bakınca hepsini unutuyordum 🥰 tavsiyem ne olursa olsun hepsinin geçeceğine inanın şuan çok şükür bi ağrım falan kalmadı uykusuz geceler yaşıyorum ama olsun 🥰
Tavsiyelere gelirsem hazırlıklı olun herşeye son günlerde kontrole giderken hasta bezi edinin göğüs pompası edinin mümkünse elektrikli olsun benim önce sütüm gelmedi sonra sütüm geldi göğüslerim şişti 2 manuel aldım bi işime yaramadı 3 gün emziremedim elektrikli alıp sütü iyice sağana kadar rahatlayamadım 🤦 ve korkmayın gerilmeyin güzel anneler inanın ağrı acı hepsi onu kucağınıza alınca geçip gidiyor hepinizi çok seviyorum dualarımdasınız ❤️