fethiyeli48-48 Tweety1 inşallah kuzum benim agrı gibi değil de sızı gibi böyle şimşekleniyor gibi değişik bi şey ya
ylzsa fethiyeli48-48 benim başta cok yogun geliyordu suan iyiyim şükür kendiliginden gecti gibi yeşil akıntım oluyordu artık hiç yok anlamadım nası oldu ama gecti
fethiyeli48-48 ylzsa bende de başta sarı oluyordu baya açık kahve gibi hatta öyle bi sarı enfeksiyon varmış fitil verdi geçmişti ama şimdi değişik böyle sızlama gibi olunca hiç yaşamadım hep mantar oldum ama hiç sızlama yaşamamıştım
ylzsa Tugbays antibiyotiksizde gecmiyor ben hamile klmadan önce kullandım anca o sekilde gecti birde su içmessem tekrarlıyor.doktorunuz tahlil yapınca ilaç verir aslında
Aybigen fethiyeli48-48 daha önce enfeksiyon varsa ilerlemiş olabilir doktorunuzla bi görüşün o sizi yönlendirir.
fethiyeli48-48 Aybigen daha önce enfeksiyon oldu ama fitil kullandım . Sanırım eşim de tedavi olması lazım o yüzden tekrar ediyor
Aybigen fethiyeli48-48 enfeksiyon bildiğim kadarıyla eşlerden birbirine bulaşmaz hamilelik döneminde genital bölge hassas olduğu için ilişkide enfeksiyonu tetikleyebilir. Eğer tekrar ediyorsa doktorunuz nasıl bı yol izlemeniz gerektiğini anlatır size.
fethiyeli48-48 Funda2735 bir hafta sonra kontrolüm var doktorum o kadar yoğun ki imkansız randevu bulmak ancak çok çok acil bi durum olması lazom . İnşallah öyle bi hal yoktur bakalım
fethiyeli48-48 Aybigen kuzum mantar enfeksiyonu bulaşıyor malesef . Ama idrar yolu enfeksiyonu bulaşmaz . İlişkimiz yasak zaten 7 haftadan beri ama yüzeysel yaşadıklarımız yüzünden de tekrar etmiş olabilir bilemiyorum .