Mumy01 Nimet16 valla eşimin arkadaşalrı eşim hem memleketinde görev yapıyor tanıdıklarımda benimde garibime gitmisti öyle söylediler kalktı o diye
Yaseminahmetlina Kubra3525 Annem geldi benimde bahçede arada yuvarlanıyorum 🙄🤣 Bugün gittim doktora yine konser alanı gibiydi doğum kanalına inmiş benim minnoş darısı başına 🙏
Kubra3525 Yaseminahmetlina gözün aydın😄 bende dün gitmiştim dogum kanalında dedi aşırı yogun gerçekten mehmet hocaya gidiyorsundur heralde sende
Yaseminahmetlina Kubra3525 Bernaya gidiyorum şemdilliye gitmiş Mehmet hocaya gittim bugün acayip kalabalıktı Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin minnoşlar 😍🙏
gullcannn Nimet16 Aynen Ankara bunun dışında tutuluyor deniliyor ne kadar doğru göreceğiz bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım neresi olursa artık.
Pamugum94 Tmerve bende evlenip geldim Erzurum’a ☺️ 3 senedir burdayız bizde☺️ Palandökendeyiz siz neresindesiniz Erzurum’un☺️ Ben trabzonluyum ama zonguldak’ta yaşıyor ailem☺️
zeynepemiromer Tubasel5 inşallah canım valla şehir olarak sıkıntı çekince çok zorlanıyor insan bizi burda şartlar çok zorluyor o yüzden bi an önce bitsin istiyoruz burası siz de oylemissiniz inşallah hayırlısı ile daha iyi yerlere gideriz ☺
Tubasel5 zeynepemiromer ben hastaneye 1 saate yakın gidiyorum resmen yollar inanılmaz bozuk ilçedeyiz Erken Doğum riskim var vallahi burayı seçtiğimize hergğn ağlıyorum resmen🙄 sabır sabır 🙏🏻
zeynepemiromer Tubasel5 Allah yardımcınız olsun canım gerçekten zor senin de inşallah hayırlısı ile bir an önce sen de bende istediğimiz yerlere rahat edeceğimiz yerlere gideriz