Cicikus1 Kızlar prilam gece yatmadan iki tane içiyorum. Ama şuan 5 tane kaldı cumartesi de doktora gidicem. O zaman yazdiricam. 1 tane alsam bulantı yapar mi ? Yani ikiden bire düşüren var mi ?
Senayyalcin Cicikus1 Yanii bire düşünce tabi bi tık hissediyorsun bulantıyı ama yine idare ediyor deneyin isterseniz içmemekten iyidir
mervee_turk6 Cicikus1 Kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben bi keresinde 2 den 1 e düşürmüştüm yine de mide bulantım olmuştu bi günlük bulantıdab bişey olmaz ama yine de sen bilirsin çünkü doktor yazmadığında eczaneden aldığında biraz pahalı olabiliyor yani
Senmerve Cicikus1 ben hep 1 tane iciyorum 2 tane dediler ama hep 1 ictim sabahlari kalkar kalmaz iciyorum 16 haftalik oldum
Cicikus1 mervee_turk6 16 haftaligiz. Evet ben de tekrar o bulantiyi yaşamaktan korkuyorum doktora da haftasonu gideceğim, eczaneden almak istemiyorum..
mervee_turk6 Cicikus1 Canım doktora haftasonu gideceksen risk alma bence yarın sağlık ocağına gidip yazdırabilirsin ben öyle yapıyordum bende nefret ediyordum mide bulantısından hiç risk almadım bu yüzden
Cicikus1 YmnGzd bizim de yazıyor da randevu alınıyor oraya da tuhaf:( neyse ki alabildim randevu çok şükür:)
Kubrayazel Kizlar prilam i nasil kullaniyorsunuz. Gunde hangi öğun de iciyorsnz. Bilgi verebilirmisiniz?
Senayyalcin Kubrayazel Prilam günde 4 adete kadar içilebilen bir bulantı ilacıdır fakat 12 saatde bir etki ettiği için en iyi etki eden öğün uyumadan önce iki tane içilmesidir gün boyu bulantı hissedilmez nerdeyse 😊
Gamzeliikizlerr Kubrayazel ben her gece yatarken 2 tane içiyodum yeterli oluyodu. Sabah bulantım cok benim. Ise gec kaliyodum bulanti yüzünden. 1 ixince hafif oluyo bulantı yine ama hiç icmemekten iyidir.Suan 35+2 yim. Yine başladı sabah bulantilarım alicam yine bende.
kuzucumoglum Cicikus1 bendede aynı drum olmuştu 1 e düşürdüm ama sanki kusmuyorsunda yinede için tuhaf oluyor çıktı çıkacak diye bekliyorsun
Ar2020 Cicikus1 eczaneden emanet alabiliyorsunuz benim de bitmek üzeri eczaneden alacağım reçetemi yazdırınca o eczaneye götürüyorum işliyor