Masli Boldi sigorta yaptırdıktan 1 sene sonra yararlanabiliyorsun diye biliyorum çünkü bizde yaptıracaktık
snmsvrnzdmr Boldi acıbadem yapıyor ama gerçekten uçuk fiyat çıkıyor, birdegaliba sadece acıbadem hastanelerinde geçerli
Boldi VeraVrea benim bir tek muayenem olmayacak ekstra şeylerim de olacak ultrason taramaları vb. Bu nedenle o şekilde olması bana biraz pahalıya patlar gibi 🙃🙂🥰
VeraVrea Boldi yine onlarda da indirim oluyor örneğin detaylı ultrason 1509 yerine 900 e oldum. fakat bu üstteki cevapları okudum hamile oldugunuz halde gebelik ve doğum paketi olabiliyor gibi yazmıslar bunun ücreti ne kadar acaba, yüksek bir tutar olmalı
snmsvrnzdmr Boldi çok demişler ben sezaryan ve çocuk sigortalı baktım 15küsür çıktı ama tabi belki içeriği farklıdır. Kontrolde de 3500₺ teminat var belki doğum haftasındandır
Ozge2805 Boldi valla bende araştırdım 19 bin çıkardılar acıbademe gidiyorum toplamda okadar tutmuyor hamileliğim boyunca 😁
Boldi Ozge2805 güzel hastaneye gidiyorsun. 👍🏾 Ama dediğin gibi daha uygunları var. 9000 diyo medicana, sigorta 8500 diyo. Bakıcaz artık ✌️✌️✌️
MelegimibekliyorumM Boldi bende bugun demir sigortadan gold paket teklifi aldım. 6600 TL dediler. Bağcılar medipol mega için. 8 muayene sgk anlaşmalı tahliller doğum dahil. Renkli ve dörtlü ultrason karşılamıyor sadece dediler. Anlamadığım tek şey mesela devletin yapmadığı özelde yapılan testleri karşılamıyor herhalde o zaman Bi anlamı kalıyor mu sigorta yaptırmanın kararsız kaldım. Genel olarak düşününce de rakam çok iyi. Şikayet var da çok şikayet var bu poliçeler ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım yaptırsam bilemiyorum.
Boldi MelegimibekliyorumM ama benim sorduğum sigorta Şirketi detaylı ultrasyon , taramalar vb karşılıyor
Adaaa34 MelegimibekliyorumM Canım ben kullanıyorum 8.ayımdayım sorun yaşamadım sadece detaylıyı karşılamadı.Dr muayane tahlil hepsi ok doğumum içinde 4-5 haftaya provisyon alınacak.Şikayet her sigorta şirketinde var ben bir sigortacı olarak çok memnun kaldım ve sigorta şirketinin bu üründen karını anlamış değilim 🤣
MelegimibekliyorumM Boldi hangi sigortaydı o? Sompo da medicana hastanesi var sadece dedi bende medicana da farklı bir bölümde kaç yıl önce muayene olmuştum memnun kalmadım o yüzden istemediğimi söyledim.
Boldi MelegimibekliyorumM evet sompo. Yani bilemiyorum artık inanın okadar çok araştırdım Ki kafam Allak bullak
MelegimibekliyorumM Boldi bende öyleyim valla çok kararsız kaldım ilk 3 aydan sonra mı yaptırsam falan diye düşünüyorum arada.
Boldi MelegimibekliyorumM Liv Hospital direk kendi yapıyor doğum paketini 10500 ve tüm süreci kapsıyor. Medicana dan memnun değilsen oraya bakabilirsin. Benimm kuzen de medicanaya gidiyor memnunum dedi muhtemelen bende oraya gideceğim diye Liv e gitmiyorum