Sonunda bana da nasip oldu. 15.04.2021 tarihinde saat 11.10 da oğlum doğdu.Yanımda mışıl mışıl uyuyor şimdi😍 Sezaryen olacaklar spinal iğnesinden korkmayın hissetmedim hiç.Sondayı uyuştuktan sonra taktılar onu da hissetmedim.Doğum sırasında sakinleştirici istedim uyandığımda bebeğim doğmuştu ağlıyordu kıyafetlerini giydirip yanıma getirdiler kokusu miss gibiydi çok güzel duygusal bir andı beni de o sırada dikiyorlardı oğlumu odamıza götürmüşler işlemlerim bitince beni de çıkardılar eşim annem ve kayınvalidemle gitmiştik doğuma gece yanımda eşim ve annem kaldı.Karnıma bastırma olayında ben çok acı çektim 2-3 kere yaptılar ağladım bağırdım resmen ama herkes aynı olacak diye bir şey yok benim acı eşiğim düşük biraz.İlk kalkış yürüyüşte de zorlandım canım çok yandı önce oda içinde sonra koridorda yürüyüşler yaptım yürüyüş yaptıkça rahatlayıp açılıyorsunuz.Baş ağrım olmadı.Ertesi gün taburcu olduk.3.gün sütüm tam anlamıyla geldi.2-3 gün yatıp kalkarken zorlandım ağrılarım oldu bugün 6.günümüz toparladım işlerimi halledebiliyorum.Sorularınız varsa sorabilirsiniz 🤗