Semgiz Minikkuss evet insallah doğumdan hemen sonra tedavi yapılacak en kısa zamanda güzel sonuçlar aliriz 🙏
momtobe8 Yasinimm Skolyozun derecesine bağlı. Görümcemde iler seviyedeydi, sezaryan yapıldı. Bir de skolyozdan kaynaklı epidural yerini tam tutturamadılar, tamamen bayıltıp sezeryan yaptılar. Ama tabiiki doktorunuz daha iyi değerlendirir.
Nimet-efebspnr38 Yasinimm üzerinden uzun zaman geçmişse ameliyat olalı skntı olmuyormus ama bide nefesine bağlı mesela ben hamile kalmadan önce yuzde 58 nefes alıyordum şuan 28 haftalıgım ve kaburgalarım Baska yapmaya basladı ve sırf yol yürüyünce Bile kalbin aşırı çarpıyor nefesmn daralıyor dye ben sezeryan olacağım çünkü hem platin var hem nefes panik atak gecırmek istemiyorum ona büyük bir cesaret ister bş de ciger ister ben korktmm için sadece
Yasinimm Nimet-efebspnr38 nefes alış verişi inanılmaz zor bende 5 dakika yürüsem yoruluyorum bir basamak çıksam bile 😌😪yaşlandım vala benim kaynana benden sağlam kaç kat merdiven iniyor çıkıyor 😀
glnzem Yasinimm skolyozun eğrilik dereceleri var. Belli bir derece üzerinde eğriliğiniz olursa normal Doğum yapmıyorlar.
momsboys Yasinimm kız kardesim ameliyatlı ve platinli oldugu için mecbur sezaryen olacaksın ilerde dediler
Nimet-efebspnr38 Yasinimm aynı benm kaynana valla sonra bana ne kadar yavassın dyor 🤣 bile bile aldın dedm beni gördün aldın konusma dedm oylelwr bacım 🤣
Yasemmmm Yasinimm Skolyozun derecesine baski durumuna ve cesidine gore degisiyor. Solunumi cok etkileyen durumlarda var skolyozda. Benim ileri derece ve ameliyatli o yuzden zorunlu sezeryan dedi kesinlikle. Cok fazla olmayan skolyozlarda normal dogum olabiliyor. En uygun cevabi skolyozun durumuna gore doktor soyler sanirim.