kuzucumoglum Gmzclb yok yaaa aynii vala ne olacak bizde bekliyoruz rabbim yardımcın olsun inşallah iyi olunda önemli olan o
kuzucumoglum Gmzclb bebislerin biri hala sıkıntıda kan akımında skntı var haftada bir kontrol ediliyor erken doğum olacak öyle görünüyor sen nasılsın yazacaktım sana hala hastanedemisin durumlar nasil
Gmzclb kuzucumoglum hala hastanedeyim canm bnmde yaşayanda var işte kan akımında yani kalbinde ama haftam küçğk işte olumsuz konuşup duruolar
kuzucumoglum Gmzclb banada hastaneye yatırır takip edilir ama haftan erken dedi kaç oldu şimdi haftan
Ozlem2217 Gmzclb merhaba. 100.yıl hastanesinde doçent uğur hoca var. İsterseniz birde onunla görüşün. Bende ikiz gebeyim ona gidiyordum.
kuzucumoglum Gmzclb benimde 26+2 oldu doktor bişey demiyor mu hani şu kadar daha yatarsın falan diye sana çok zordur şimdi tabi kuzucuk iyi olsun önemli olan oda
Gmzclb kuzucumoglum doğuma kadar yatcan diyo doğum olsun dayansında yatarım diyorum napıyım yeterki iyi olsun
Ozlem2217 Ben a bölümündeyim ne kadar oldu oraya geleli durum stabilize ise sizi bu bloğa alacaklar. İlk bizde oradaydık. Sonra bu tarafa geçtik.
Gmzclb Ozlem2217 18 gündür burdayım hiç sormayın gelen doktor hazır ol herşeye diyo gidiyo çok zor geçiyor siz ne için yatmıştınız
Ozlem2217 Gmzclb orada herkese aynı şeyi dediler. Rahim ağzı kısalığı için yatıyoruz. Pesser takıldı bana 1 ay olacak.