rukiyeeefeee hanımlar karnım çok sertleşiyo ama hiç ağrım sancım falan yok bu kasılma mıdır yoksa bebek gergiye mi geldiğin böyle olur 29+3 üz
Minikellerinhayaliyle rukiyeeefeee Benim 21.haftada başlamıştı ve ilerleyen dönemlerde erken doğum riski oluşmuştu magnezyum eksikliğine dikkat edin ve bol bol su için eğer çok sık sertleşiyorsa ve ağrıyorsa doktorunuza mutlaka danışın derim
Kayasbht rukiyeeefeee normal bence bende 32. Haftadayım o zamanlar belki bir iki hafta öncesinde başladı bebeğim sertleştirmeye beni belki yerleri daraldığı içindir bu zamanlar normal
Neseli5 rukiyeeefeee bende 28.haftadayım, bende de oluyor geziyor sonra sertleşiyor toplanıyor bir yerde pıtırcığım 😊 doktoruma söyledim dinlen dedi uzan dedi, randevumuz var sorucam yine kendisine
Minikellerinhayaliyle rukiyeeefeee Durumunuzu takip edin artarsa yada devam ederse doktorunuza danışın ihmal etmeyin inşallah zamanında sağ salim Kavuşursunz bebeğinize🙏
Sevi36610 Bende 29+4 deyim.bende de oluyor bazen sertleşme.sizler bebeğin hareketlerini nerde hissediyorsunuz ben bazen tam göbek deliğimin orda bezen çok yukarda hissediyorum
rukiyeeefeee Sevi36610 ben sürekli aynınyerde hissediyorum tekmayi sürekli sol tarafta hissediyorum ayakları sol kafası sağ tarafta sanırım
rukiyeeefeee Sevi36610 evet kullanıyorum ama yeni kullanmaya başladım 4 5 gün oldu kullanmaya başlayalı
rukiyeeefeee Neseli5 ben geçen hafta gittim onda pek olmuyordu son 3 4 gündür günlük olmaya başladı bugün de üç dört defa olunca endişelendim
Neseli5 rukiyeeefeee inşallah olumsuz bir durum yoktur canım, Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🌺
rukiyeeefeee Sevi36610 bende gördüm faydasını kalça kemiklerim ağrıyordu baya baya hafifledi ağrılarım