dygumrt Merhaba, bebek bakım seti olarak ne aldınız? Çantalı bir kaç ürün gördüm 100 tl üstü. Ayrı ayrı mı almalı yoksa çantalı mı almalı? Ayrıca aspiratör olarak yenidoğana hangisinden aldınız Cantalılardakiler iş görüyor mu?
Kimkibu dygumrt babyjem aldım ben kullanışlı duruyor.. tek tek fiyatlarına baktım daha pahalıya geliyordu.. indirimden almıştım 120tl ye geldi
BirMuallime dygumrt aspiratör olarak otri bebe aldım canım . Ben set almadım tarağını ve tırnak makası o aldım bir de o kadar
Gizemkerem dygumrt ben tek tek aldim daha ucuza geliyordu baktığımda bebedorun aldim tirnak bakim setini 20 tlye aldim mesela. Burun aspiratöru de otri bebe
Gokcecelik Babyplus aldım set olarak 130tl ydi 25tl kuponun vardı 105 e falan geldi trendyolda tek tek baktımda daha pahalıya geliyo gibiydi
dygumrt Gizemkerem ilk zaman aspiratör kullanılıyor mu acaba biliyor musunuz? Youtubedan baktığımda genelde fizyolojik su ve sırınga yardımıyla hallediyorlar
dygumrt E bebekte tarak seti, manikür seti ayrı ayrı daha uyguna geliyor sanki. Setlerdeki ateş ölçerlerden cok memnun değil kimse
Gizemkerem dygumrt ilk zamanlar burun tıkanıklığı ve kuruluğu olduğu için rahat nefes alıp verebilmesi için kullanılıyor diye biliyorum