Berna-09 21+4 haftalık hamileyim Bugün detaylı ultrasona girdim bebeğin herseyi normal iyi sadece kalpte parlaklık var dedi bunu yaşayan varmı ?endişe ediyorum gebelikte veya doğumdan sonra geçebiliyormuş genellikle ama kalp hastalıklarıda olabilirmiş
baobei Berna-09 benimkinde de vardı ve doktor takip gerektirmeyen bir durum doğumdan sonra geçer dedi. Sonraki kontrollerde tekrar sorduğumda boşuna endişe ettiğimi ve gerek olmadığını anlattı. İçini ferah tut ☺️
BabyYoda Berna-09 Genelde doğuma kadar geçiyor diyorlar bazen cihazların yansımasından bile kaynaklanıyor olabilirmiş içinizi ferah tutun kötü bir şey olsaydı doktorunuz bilgi verirdi
Mhtpkrty Berna-09 canım korkma bende çok duyuyorum ama çoğu bebekte geçiyor bebeğinin genel durumu iyiyse hiç kafaya takma bende 21+2 deyim iki güne bende giricem inşallah detaylıya bebişinin kg boyu vs nasıl canım renkli olarak resmini görebildin mi😍
babymert061 Öncesinde doktorun görmemiş miydi? Detaylı da mı çıktı sadece. Çok fazla okuduğuma göre doğuma yakın ilerleuen haftalarda o parlaklık geçiyormuş telaş etmeyin inşallah geçer bir an evvel sizde rahatlarsınız 🙏
Berna-09 babymert061 doktorum birşey demedi detaylıda çıktı herşeyi normal bir sıkıntı yok kendi doktorum genellikle doğuma kadar geçer doğumdan sonrada geçebilir dedi 😔
Berna-09 baobei insan ister istemez düşünmekten kafayı yicek hale geliyo o kadar araştırdım baktım kötü birsey yazmıyor ama ne bileyim korkuyorum açıkçası
Berna-09 BabyYoda doktorum çok rahat konuştu gebelikte olabilir doğuma kadar geçer dedi takibini yaparız dedi doğumdan sonrada geçebilir dedi
ASF123 Bendede var , profa gittim , 30. Haftada geçer geçmezsede korkma doğunca geçer dedi hemen hemen her bebekte oluyo dedi
Eloom ASF123 merhaba bende 15 haft alık gebeyim ikili testim temiz çıkmış ama bebeğin kalbinde parlaklık var beni neler beklior bebeğime ne olacak anlayamıyorum siz nerde hangi doktora gittiniz beni perinatolojiye yönlendirdiler
Berna-09 Mhtpkrty inşallah canım ya kilosu falan gayet iyi sıvısı falan hepsi normal evet gördüm işte en sonda renkli ultrason kağıdı veriyo herşeyine bakılıyor el ayak parmakları hepsi sayılıyo güzel birsey Sizede rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Sare_20 Berna-09 canım bana da detaylıda 22.haftada kalpte parlaklık var dediler yapam perinatolog söylemedi bile bişey yok herşey normal dedi kendi doktorum sonuçlara bakıp dedi ama tek başına bişey ifade etmez dedi.Tabi gel gör ki ben günlerce haftalarca ağladım çok araştırdım burda da post açmıştım içimi rahatlattılar Allah razı olsun🤲🏻30lu haftalardan sonra geçiyormuş ve başına gelem o kadar çok kişi var ki.Benim de geçti çok şükür 38+4 üm doğumu bekliyorum inşallah.Tabi arada yine hatırlayıp içimde bi tedirginlik olmuyor değil.Hatta 2 hafta önceki kontrolümde bile hala soruyodum doktora geçti dimi diye.Merak etme seninki de geçecek hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız evlatlarımızı inşallah🤲🏻🤲🏻❤️
Berna-09 Sare_20 AMİN İNŞALLAH ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN BENİMDE İÇİMİ RAHATLATIYOSUNUZ AMA İŞTE ZAMAN GÖSTERİCEK BAKALIM İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ GEÇER 😏🙏