Denizgillerrr Mengihilal benim küçük beyde gelmiyo 🤷♀️39+5 olduk ama hiç belirti yok , bu gün de gelmezse yarın kontrolümüz var baklm😅 2. oğlum nazlı olcak sanırım, 21 aylık oğlum var birde 39+4 haftalıkken hiç belirti yokken ansızın normal doğumla doğurmuştum😊
Mengihilal Denizgillerrr oo benim oğlum 38 de gelmişti ☺️ Ama nazlı kızım güya oğlumdan da daha erken doğacaktı 🤷🏻♀️Bakalım son günümüzü tamamlıyoruz artı kaç gün daha geçecek 🙈
Mengihilal Seherbidik12 O yüzden bebeklermiz pek nazlı galiba ☺️ Ben kendim Ramazan ayında doğmuşum 31 yıl sonra bebeğimde aynı ay da Ramazana denk gelerek doğuyor ☺️
Seherbidik12 Mengihilal bu sene Nisan ayı bebekleri anneleriyle aynı ay aynı vakit doğmaya yemin etmiş 🤤 ben gittim bugün alttan muayene yapmadılar 40 bitene kadar bekleyebiliriz dedi doktor yani 4 günümüz daha var dedi cuma resmi tatil olduğu için acile kontrole gel sancin çıkmazsa pazar tekrar gelirsin suni sanciyla deneriz daha da olmazsa sezeryan dedi bakalım yani pazara kadar falan doğacak muhtemelen 😇
Mengihilal Seherbidik12 benim de artık 40+0 yok tık yok 😂 beni de doktor pazartesiye çağırdı bakalım ne diyecek o güne kadar doğmazsa zaten doğacak gibi de değil 🤦🏻♀️
Seherbidik12 Mengihilal benimde öyleydi ama 2 gündür yerleşiyor gibi hissediyorum hem sağ sola açılıyo hissi veriyor hemde rahmime baskı yapıyor net anlaşılıyor doğuma hazırlık sanırım 🤭🤭
Seherbidik12 Mengihilal Allahım sağ salim kurtarsın canımmm çok kolay doğumun olur inşallah 🤲 Mübarek gün hürmetine sağ salim kavuş bebeğine inşallah 😇
Mengihilal @Seherbidik12 @Samira34 @Ceyo93 @Aprilmomy @mavikuzum @Rahimesare @Damlot @Denizgillerrr @burcu_izmir @Sheems kızlar ben dün tam 40+0 hastaneye yattım veee 40+1 saat gece 2 de normal doğumla kızıma kavuştm. Korkmayın gücünüze ve bebeğinize inanın inşallah hepiniz de ayrı ayrı mutlu kavuşmalar yaşarsınız ☺️ bu arada bebeğim 4kg çıktı yani iri bebekten de korkmayın 😉
Denizgillerrr Mengihilal hayırlı olsunn canmm sağlıkla büyütürsün inş⚘bezde 40+0 olduk inş bugün yarın benim küçük beyde gelir😊
Ceyo93 Mengihilal gözünüz aydın Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere inşallah ❤️
mavikuzum Mengihilal Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah🙏40+2 hala gelen giden yok😀Darısı başımıza diyelim artık
berraninannesi Mengihilal bizde bugün 40+0 ız ama gelen giden yok bizde normal bekliyoruz inşallah normal doğum olur 🤲🌸 nazlı çıktı bizim bebek 👧💕
Mengihilal berraninannesi nazlı nazlı bu ayın bebekleri pek nazlı ☺️ Darısı başınıza diyelim o zaman 😉
Chaala89 Mengihilal biz de 38 + 5 gelen giden yok daha. Pelvikte hafif basınç oluyor ama daha sancı da yok yani. İri bebek 23 Nisan’a yetişebilir demişti doktor ama şimdi de haftaya Cuma’ya kadar bekleyelim dedi. 9 ay geçti de bu son bekleyişler sanki hiç geçmiyor gibi
Mervekklkdmn Chaala89 38+5 Benim de aynı ya çok baskı yapıyor sanki çıkacak ama ne sanci var ne su doktor 40+6 ya kadar bekleriz dedi. Iri bebek dediginiz kaç kilo benimki çarşamba günü 3500 du doğuma kadar çok fazla artmasa bari