Canerkan1 elisa123 bende iki kilo aldım yalın ayak durruyorum çorap giyince şişiyo ayak bileklerim göbeğim baya çıktı çatlaklar oluştu meleyim için feda olsun
milla-s kayaebru9088 ayy gerçekten çok zor. Ben de bir süre geçiremedim, kanadığını bile biliyorum yani. Ama demir hapı kullanmaya başlayınca rahatladım ben, dedim dünya varmış. Siz başladınız mı demire? Başlamadıysanız belki başlayınca geçer sizinki de.
kayaebru9088 Ben şuan kan ilacı ve decavit kullanıyorum bildiğim kadarıyla ikisinin içeriğinde de demir var fakat decavit sanırım beni böyle yapıyor 😶içerisinde 19vitamin var
milla-s kayaebru9088 doktorunuza bir söyleyin belki değiştirir o zaman. Demir ilaçları da çeşit çeşit çünkü. Benim doktorum kabızlık sorunumu bildiği için ona göre bir ilaç yazıyorum demişti. Multivitamin olarak regenesis max ve demir ilacı olarak da feramat kullanıyorum ben.
minikprensimmm123 15+2 bel ağrım var bulantılarım geçmedi daha bir türlü zintona diye bitkisel ilaç verdi doktorum göbüşte çıkmaya başladı hareketleri yavaş yavaş hissediyorum🤗🤗🤗
Gizemis Mucizem31 benimde göbeğimde deri döküntüm var hafif şekilde yani. Enfeksiyon mu demek oluyor. Bana normal dediler. Göbek büyüdüğü için
Mucizem31 Gizemis canım döküntünün şekline bağlı benim de ilkten çok azdı yuvarlak biraz büyükçe kızarık ama sonra küçüldü minik minik ve baya çoğaldı prof. Dr gittim madalyon (gül) hastalığına yakalanmışım viral enfeksiyon dedi. Krem verdi 3 aya geçmezse gel dedi. Senin nasıl internetten bak ona göre bence doktora git
minikprensimmm123 Kızlar sizde de sürekli tuvalete gitme isteği oluyor mu bide affınıza sığınarak sormak istiyorum özel bölgenizde ıslaklık oluyor mu böyle akıntı tarzı yoğun değil lütfen kusura bakmayın ama kafama takıldı hepimiz aynı hafta da sayılırız sormak istedim
beyzanur_kbn minikprensimmm123 Ah tuvalet ihtiyacı olmazmi bazen cikiyorum salona gecmeden tekrar gidiyorum 🙊🙄rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor cok doğal 💆🏻♀️
Gizemis minikprensimmm123 gece 500 defa tuvalete kalkıuorum yakında wc yi yanıma alıcam 🤣🤣 akıntı hiç yok ama bende nedense cok nadir geliyor
Mucizem31 minikprensimmm123 çok su içtiğim için evet çok tuvalete çıkıyorum. Bende de iç çamaşırımda ıslaklık oluyor biraz ama geceleri 1 tane progestan fitil atıyorum. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama öyle başka şeyler aklıma gelip de doktora sormadım sarmalımıyım
Ayceycev minikprensimmm123 bende de çok var akıntı. Sarı/yeşil renkli olmadığı ve kokusuz olduğu sürece sıkıntı değil diye biliyorum ama beni de çok rahatsız ediyor 😖 / az önce yanlış yazmışım düzelttim
minikprensimmm123 beyzanur_kbn Ya bende öyle oluyorum bide ıslaklık hissi var akıntı tarzı olmuyor acaba herkesde böyle mi oluyor Bi soruyum dedim pazartesi günü doktora gittim serviks uzunluk istediğimiz gibi rahim ağzı kapalı herşeyin güzel dedi biraz ıslaklık olunca ister istemez korktum ya 🤣🤣
Gizemis minikprensimmm123 evet akıntı çok nadir ve az geliyor bende anlamadım benimki normal mi anormalmi
Mucizem31 minikprensimmm123 sen yine sormuşsun ve bakılmışsın en azından kafan rahatladı. Demekki başka şeylerin habercisi olabiliyormuş. O yüzden sormak lazımmış bende kontrole gittiğimde sorayım
minikprensimmm123 Mucizem31 Aslında ben sormadım doktoruma bakın diye doktor kendi baktı uzunluğa açıklığa eğer serviks uzunluğu kısa olursa erken doğum düşük riski oluyor dedi canım