AngeL- Kızlar merhaba. Başına gelen varsa ve yazarsa çok sevinirim. Bugün doktor kontrolüm vardı. 15 haftalığım ve doktor sıvın azalmış dedi durum vahim dedi. Tedirginim var mı böyle olup da düzelen?
Emirinannesi34 AngeL- tedavi olarak ne önerdi iğne mi? Arkadaşım aynısını yaşadı su içmemesinden kaynaklı denmiş. Hem su içip hem iğne oldu.
Mutiess AngeL- bol su iç içemiyorsan bol havuç tüket🙏🏻 Doktorunuz sizi korkutmuş sanırım ama normale dönüyor Allah’ın izniyle siz suyunuzu için havuç yiyin 🙏🏻 Benimde o haftalarda azdı🙏🏻 Su ve havuç özellikle normale döndü 🙏🏻 Şuan 32 haftalığız 😍
BegumIscanTunc AngeL- canım bol su icmelisin birde havuc ye ,havuç suyu iç, günlük yarım deveci armudu tüket ise yarıyor babada doktorum öyle demişti ve düzeldi
AngeL- Emirinannesi34 tedavi falan önermedi kuzum başka bi doktora sevk etti yarın ona görüneceğiz. Arkadaşın nasıl normale döndümü ?
AngeL- Mutiess maşallah kuzum.. inşallah bizde atlatırız o kadar üzüldümki ağlamaktan başka bişey gelmedi elimden 🥺
Emirinannesi34 AngeL- çok şükür normale döndü. 2 aylık oldu bebeği. kolları iğneden morarmıştı en son ama su hiç içmiyordu sanırım o yüzden iğne verdi doktoru.günde 3 litre 3 içmeye çalışıyordu. İhmal etmeyin su içmeyi. Geçmiş olsun
Mutiess AngeL- hayır canım üzülme ye iç sadece o düzeliyor 🙏🏻 Havuç havuç suyu çok faydalı doktorum bana direk onu önerdi bol havuç ye dedi 😍
BuseVV Saraçoğlu nun videolarını izledim havuç suyu sabah akşam aç karnına dedi. Uygulayıp düzelen çok.
Bsmlh AngeL- ben yasadım 35+3 geldim 🤲 4/4,5 lt su armut devecı günde 2 kez bide aspirin ile ama bugunde başka risk çıktı sancım var