ecemp161013 Gecen pazartesi serklaj oldum islemler sırasında yapılan testte esim pozitif çıktı ben negatif bugun 8. Gun ve koku almiyorum burnum kulaklarım tikali ama hiç agri halsizlik falan yok olabilir mi sizce
Emirinannesi34 ecemp161013 oşabilirsiniz bie test daha yaptırın isterseniz. Bende geçirdim burun tıkanıklığı tat koku kaybı vardı bende de. Hafif atlatıyor olabilirsiniz. Geçmiş olsun
esra556141 ecemp161013 olabilir bazisinda ilk testte cikmiyo belirti yasayip sonra bida yaptirinca pozitif çıkıyo tekrar yaptırın
ecemp161013 Emirinannesi34 oyle mi serklaja etkisi olursa diye cok korkuyorum 10 gun ayağa kalkmak da yasak normalde
Emirinannesi34 ecemp161013 bunu mutlaka doktorunuza danışın size ne desem yanlış olur konu hakkında bilgim yok maalesef
esra556141 ecemp161013 serklaja etkisi olmaz heralde dikis sonuçta bebegede etkisi olmuyo diyo doktorlar biz bilemeyiz tabiki doktora sormak lazım bunlari
Emirinannesi34 ecemp161013 olmadı şükürler olsun 24.haftamdaydım bebeği etkilemiyor dedi doktorum ama hemen ecoprin kullanmamı devit 3 ü ihmal etmememi söyledi. Karantinamdan sonra kontrole gittik hiç bir sıkıntı yoktu korkmayın. Stres asıl zarar veriyor bebeğe