Gizem1504 Merhaba kızlar. Aranıza yeni katılıyorum 3650 hcg değerim çıktı 4 haftalık dediler ama daha doktora görünmedim haftasonu gideceğim. Tahmini olarak değere göre 4 haftalıkmı oluyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Rumif Gizem1504 benim 4 hastalıkken 293.8 çıktı sizinki neden yüksek ki yada benimki neden dusuk anlamadim🙇🏻♀️
Dilek37 Gizem1504 son adet tarihinize göre hesaplanıyor ama değerinize göre 5 haftalık olabilir internette beta hcg degeri gözüküyor bakabilirsiniz ☺️
Dilekkkk Gizem1504 hastaneye göre haftalar değerler değişiyor benim de 2630 su 5 haftalık demişlerdi canım hayırlı olsun 👶😘
ElifHesnaKarakaya Gizem1504 benim 4 haftalıkken 506 çıkmıştı senin beş haftalık falan sanırım allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼
Dilekkkk Gizem1504 erken döllenme de olabilir canım adetine göre 4 dür ama erken döllenmişse önden gidebilir benim de öyle oldu
BusraAhmet Kizlar ben hamileligimi yeni öğrendim beta1945 ckti ama ben rahim filmiyle hamile kaldim adet tarihime goremi hesaplamam lazim yksa rahim filmine gre mi
Gizem1504 İnternete göre 5 haftalık çıkıyor 14 mayısta en son adet oldum çünkü artık doktorda belli olacak Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
BusraAhmet Doktor bisey demedi ultrasonda gorunmuyo daha bi deben rahim filminden sonra hamile kaldm eger ona gore hesaplarsa doktorum 3 haftalik bakalim ay sonu gideceğim doktora o zaman belli olur herhalde bir de ben dusuk yaptim daha once o yuzden bunda korkularim var