Deniz59 Ben 12. Haftanın içindeyim cinsiyette doktora kıza benzetti bacak arası boş geldi banada ama gene beklemek istiyorum siz neler aldınız bu süreçte
Suheyla06 Deniz59 24+4 günlüğüz bi battaniye aldım birde alt açma şeysi 😂 başka bir şey almadım Mayıs’ta eksiklerin hepsini alacağım
Ozlem23 Deniz59 ortak şeyler alabilirsiniz birşey almak istiyosaniz ben hamile kalmadan önce başlamıştım alışverişe
Leylaalin Deniz59 risk yoksa her şey yolundaysa her ay bi kaç bi şey alabilirsin ben öyle yaptım son zamanlara bırakırsam ağır olacaktı sakin sakin her şeyi yavaş yavaş aldık büyük eşyaları kaldı
Fridasrose Deniz59 cinsiyet net belli olunca herseyi yavas yavas almaya başladık. 35 haftalikken besigini ve arabasını aldik. Yavas yavas almazsan hepsi ağır oluyor canım
Omerhatice Deniz59 6.aya girdiğimde alışverişe basladim canm haftaya 8. Ay bitecek hala kıyafet olarak bir kaç eksik var onlarida tamamlicam bu ay inşallah
Minik_kalplim_ 18+2 deyiz battaniye,alt açma yatağa,ağız mendili ter havlusu ve yelek aldım bide bisürü çorap yavaştan almak lazım
enisenalbant Deniz59 Valla ben 5.ayda bir iki eşya aldım 6da almaya başladıklarını çoğunu şuan 7 aylığım bitti herşeyim
Kimbilir38 Bende 25 haftaligim bi nevresim aldim kizim olacak allah izin veriirse bi battaniye bi corap bide emzik aldim 😂 duruyor bakalim babamizin keyfini bekliyoruz 😁 alışveriş icin
metehaninannesiii Deniz59 16.haftamda oğlumun bütün kıyafetlerini tamamladık önceden de kişisel eşyalarını vs aldık %80 bitti çok şükür
ysmndgn 21 haftalık olduk bebek arabası anne yanı yatağı dışında çoğu şeyi beğendikçe aldım son zamanlarda yapmak maddi açıdan zorlar diye erken başladım
Mmerrvee Deniz59 ayrıntılı ultrason yaptırdığım gün ilk alışverişimizi yaptık. 21. Haftaydı sanırım. Şuan 27. Haftadayız ama beşik,puset gibi büyük şeyleri henüz almadık. Kıyafet meselesi bitti sayılır