efruzebrar_ canım insanlara derdini anlatamazsın, benimde ilk gebeliğim hep normal olsun istiyodum sırf AMELİYAT fikrinden çok korktuğum için ama bebeğim makat geliş pozisyondaydı, o zamanlar herkes sezaryen çok zor uyusan bi dert belden uyuştursalar bi dert, zor toparlarsın, sütün gelmez gibi bi dünya şey söyledi elimde olan bişey olmadığını bile bile hemde. Şimdi döndü Doğum pozisyonuna girdi bebeğim normal Doğum korkusu başladı kimseye bişey demedim bununla ilgili ama şimdi de etraftan normal çok zor kesi olur, epidural olsan ağrı yapar, sancılara dayanamazsın gibi şeyler duyuyorum, sanki etrafımdaki insanlar benim vücudumu, dayanıklılığımı, yapıp yapamayacağımı Allahtan daha iyi bilir gibi konuşuyolar 😬🤭 bunları söyleyenler de aynı kişiler yani bide 😂 ben hiç aldırış etmiyorum, evet normal Doğum korkusu başladı geçen hafta ilk defa alttan muayene oldum o çatala çıktığımdan beri bi korku var içimde ama öyle ya da böyle bi şekilde çıkacak bu Bebişler ve biz bu günlerin stresini hatırlamicaz bile, kendini bu şekilde rahatlatmaya çalış, insan illaki düşünüyo ama Allah kadını doğurma özelliğiyle yaratmış, bizler çok güçlüyüz yapabiliriz 🙋🏻♀️😍😍 pandeminin de en güzel yanı bu, kimseleri kabul etme ki konuşup kafanı şişirme fırsatı bulamasınlar 🤗😘😘