miraninannesi1 melkesahn Hergun muz kaşar peyniri ceviz yiyorm özellikle son 3 ayda bebek hızla.kilo aldığından bende son aylarmda ağırlık veriyorn
Sehertsn melkesahn muz yumurta kuruyemiş falan. Bide rutin beslenme. Cok bi çaba göstermiyorum kendiliğinden kilo aliyo 😊
KezibanUan melkesahn kaşar peyniri ama ekmeksiz yenecek muz hergün bir tane soda nohut yada fasulye yemeği haftada en az bir kere. Haftada iki kere et günde bir yada iki adet haşlanmış yumurta ceviz ve mutlaka iki tane günlük meyve bir kase yoğurt bir bardak süt. Bunları doktorum yap dedi hiç vitamin ilacı kullanmadım bebeğim iki hafta önde gidiyor 🌼
Fatmaada2015 melkesahn yerli yumurta kaşar muz ballı inek sütü kiwi elma cewiz badem fındık hergün mutlaka tüketiyorum 36 haftadayız 3.200 bugün geldik kontrolden
mombursamom melkesahn 2 tane haslanms yumurta. Kasar peyniri, ceviz, findik, badem, kaju, tahin pekmez, muz, kivi, süt, yogurt, et, tavuk vs bunlar iyi beslenmesine etki ediyo 😊
Busehnm melkesahn muz, havuç, yumurta, tahin helvasi, ballı süt, kasar peyniri, cig kuruyemisler, kabak çekirdeği, kirmizi et, balık, bol yeşillik..