Aynuromerbyr12 Merhaba anneler biz 13 haftamızdayız yani son 20 gündür falan mide bunaltılarım vardı gene ama kusma durmuştu bugün gene sanki 2 . Ayındayım gibi ne yesem çıkarıyorum benim gibi olan varmı 4 ayında halen kusan kusmaları durup tekrar başlayan
Havin6565 Aynuromerbyr12 13 +2 bugün ve iki gündür aşırı mide bulantısı başladı tekrar sizin gibi bende bi 15 gündü iyidim oruçta tutmadım bugün ve vucudum çok bitkin başım zaten başka alemde
Masalannesii Aynuromerbyr12 18.19.haftaya kadar sürdü öldüm öldüm dirildim resmen kusmaktan sonra kesildi 1-2 haftadan beri tekrar başladı 🤦🏻♀️ 25.haftayım mide bulantısı ilacını kullanıyordum o şekilde iyiyim biraz daha
Minnosunannesiii Aynuromerbyr12 ama seninki arada geçiyormuş belli ki 9 ay devam etmeyecek benim hiç geçmedi hep ilaçlar serumla derken bugünleri gördük
Havin6565 Aynuromerbyr12 evet yemek yapmaya bile halim yok bayılacak gibiyim oruca tutmuyacam herkes çok kızdı sen zarar veriyorsun bebeğe halbuki o 6 gün okadar güzel geçiyordu sahır bile yemiyordum ne açıkma ne susuzluk hiç birşey yoktu okadar sevviniyprdu ramazan böyle geçecek diyordum birden dün o halim gitti çok kötü bir hal geldi
Aynuromerbyr12 Havin6565 ben ilk gün tuttum hemen kustum hiç aç kalamıyorum kalınca ölü gibi oluyorum
Havin6565 Aynuromerbyr12 Allah yardımcımız olsun biran önce bitsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza