balpetegim_35 Migrenim tuttu gece ve az önce minoset içtim parolle ikisi de parasetamol içeriyor sadece minoset plus içilmiyor diye okudum nette ama emin olmak için yazayım dedim . İçebilirim bi sakıncası yok değil mi ?
mavi_kus balpetegim_35 içmişsin canım zaten, içeriğinin aynı olduğundan eminsen sorun yok ama ben sadece parol diye biliyorum
Ulkuatly balpetegim_35 bende minoset ıcıyorum hatta enfeksıyonum var dıye bana gunde ıkı tane bıle içebılırsın dedı
Minnosunannesiii balpetegim_35 valla diş ağrım dan ölüyordum ama doktor yinede parol dan başka ağrı kesici vermedi keşke içmeden önce sorsaydın
balpetegim_35 2cocuk1kediannesi doktoruma ulaşamadığım için sordum hanımefendi bunu yazmak için yazmasaydınız keşke
Es_eskaya51 balpetegim_35 yok canim sakincasi minoset ve parol onun disinda kullanma bende iciyorum malesef baş agrisi dayanamiyorum
Krizantem_ balpetegim_35 Ictikten sonra sormuşsun canım.keske doktoruna sorsaydın. Bende de migren var ama parol bile içmedim şimdiye dek
balpetegim_35 Krizantem_ ben dayanamıyorum 3 gündür kafamı duvarlara vuracaktım içmek zorunda kaldım ya . Doktoruma ulaşabilirsem ona da sorayım
Gizem___ balpetegim_35 doğum yaptım doktorum parol yazmış ilaç bitti internetten neler içebilirim diye baktım minosetle parol aynıymış dediğiniz gibi parasetamol içeriyor sonra sağlık ocağına gittim yazdırmaya ordaki doktora sordum fark etmez ikisinin de içeriği aynı dedi
Ozge2805 angel123 plusu hamileler içemiyor benimde başım çok agrıyordu 3,4 gündür doktoruma yazdım parol alabilirsin canım dedi eczanede plusu hamileler içemiyor dediler
2cocuk1kediannesi balpetegim_35 eleştiri amaçlı yazmadım, ilaç işleri önemli durumlar. Yanlış bilgi verilmemesi adına söyledim. Bu kadar ters bir tavır takınmanıza gerek yoktu.
Baloncuk41 Parol ve minoset aynı gibi bisey gecen parol muscoflex alicaktim agzimdan parol bide minoset cikmis eczaci tuhaf tuhaf bakti elinde gorunce yok bu degil dedim yani ikisi aynı sey niye istediniz bende sasirdim dedi 😂
2areninannesi balpetegim_35 benimde migrenim vardı. Gebelık öncesi migren aşırı tutarken gebelıkte hat safhaya ulastı. Doktorun magnezyum verdi. Ayrıca internetten migren taşı aldım. Ve suan hıc tutmuyo desem yerıdır.