Minnosunannesiii Btlsr maşallah canım rabbim sağlıklı sihhatlş vatana ona sadık anasına babasına hayırlı evlatlar etsin inş
iikiizler Btlsr masallah hayırlı olsun bizde 34deyız ınsallah göruruz o ayları☺️ Bebekler nasıl kucagınıza alabıldınız mı ?
BurcuLice Btlsr maşallah sübhanallah rabbim sağlıklı güzel ömürler versin inşallah darısı bizlerin başına 22 günümüz kaldı doğuma 🥳🥳
Sell90 Btlsr masallah. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin. Bizde 26+6 yiz. InshAllah o haftalara saglikla bizde yetisiriz 🌺
Yaseminatik57 Btlsr. Tek yumurtamı çift yumurtamı acaba bide küveze aldılarmı bizde ikiziz korkuyorum küveze girmelerinden kaç kilo doğdular bilgilendirirmsiiniz😊😍
Btlsr Yaseminatik57 Erkek 2,750 kız 2,450 doğdu. Doğumdan hemen sonra küveze aldılar kızı 3-4 saate getirdiler erkek 12 saat sonra geldi. Onun dışında Ertesi gün hafif sarılık var diye 1 gece daha yatırdılar ama yanımızda kaldı bebekler
iikiizler Btlsr nst de sancı çıkmış mıydı sizde acaba doğumdan önce? Benim 33 haftalıkken sancı cıktı 25-50 arası idi. Serum verdiler düşmedi bir gece yattım yine çıktı ama ben çıkış yaptım evde geçiriyorum 34 olduk. Ne açılmam var ne sancıyı hissediyorum ben
Btlsr iikiizler planlı sezeryan oldu. 30. Haftada uzun süreli sancım oldu. Hastaneye gidene kadar geçti nst de çıkmamıştı hiç. Doktor progestan kullanımını yükseltmişti. Onun dışında bişe olmadı hiç
Minnakhamis Btlsr maşallah canım bebişlerini sağlıkla büyüt inşallah ☺️🤲🏻 bizde 34 olduk kızlarımla inşallah o haftayı görürüz 🤲🏻🌸