Nurgullmom Cevik_01 Benim yatak odası takımımın dolabi canım cocuk için değil 😇 ama instagramda dostlar mobilya var ordan yaptırdim kendi dolabimi😇
Nurgullmom ilkbebekannesi Takip ediyorum bu sayfayii bunlardanda alicam ama yeni dogdugunda cok cıbır olur diye dogumdan sonraya bekliyorum😅🤭
ilkbebekannesi Nurgullmom Valla annem senin o kadar çok saçın vardı ki peruk sanıp çekiyorlardı,gelenlere göstermiyorduk diyor😂 Ben de belki kızım bana çeker diye aldım😂😂
ilkbebekannesi Nurgullmom Valla annem senin o kadar çok saçın vardı ki peruk sanıp çekiyorlardı,gelenlere göstermiyorduk diyor😂 Ben de belki kızım bana çeker diye aldım😂😂
Nurgullmom Adaaa34 Valla biz batıyoruz bu kızlar cok fenaa 😅 erkeklerde biraz büyüyünce baya biseyleri var yeni dogunca olmasada 😅
Nurgullmom DenizSayer Hep ayni şeylere bakiyoruz benim beğendigim iatedigim seyleri atmissin sende valla analar süslü olunca kızlarda mecburen süslü dogcaklar 😅🤭🤭
Nurgullmom Dareyn Yatak odası dolabımın bir tarafını kızıma ayırdim şimdilik canım henüz kendi dolabi yok 😇
Nurgullmom ilkbebekannesi Iyi yapmissin ama ben saçsız dogmuşum benimkinin bana çekme ihtimalini düşünüyorum hep😅😅
ilkbebekannesi Nurgullmom İnşallah benimki bana çeker😂 Ultrason fotoğraflarını hep eşime benzetiyorlar içim acıyor😂
Nurgullmom ilkbebekannesi Benimkide detaylı ultrasonda babasinı anımsattı bana ama bakalım nasil olcak 😅 onada ceksin banada 🤭😅🥰