Nurgullmom https://resimyukle.io/r/YfQfACKFNL Bugün bime bişeyler gelmiştii kızıma tokalar aldım ya yeriimm bunlarıı artık almıcam dogana kadar bisey diyorum ama dayanamiyoruuuuumm 😂😬 sizde benim gibimisiniiz 😇
ege_ayaz_mom Nurgullmom aman Allahım ne kadar tatlı bunlar ya bende cinsiyetini öğrenseydim iki oğlum var buda inşallah hayırlısı ile kız olursa insallah bende dayanamiycam o belli🤣🤣
Nurgullmom Suheyla06 Eveett daha birsüru vardi ama dogmadan evi doldurmak istemedim kaktüste cok sevdigimden bunları aldım ama aklim hala bimdekilerde 😀😀
Nurgullmom metehaninannesiii Onu bende düşündüm ama büyük masa lambası sanmıştım gerek duymadım küçuk geldi bana biraz 😇
Suheyla06 Nurgullmom hiç takip etmedim bilseydim bende alırdım kızıma 🤩 çok güzeller güzel günlerde taksın 😍
metehaninannesiii Nurgullmom ayy bulut demişum pardon gökkuşağı aldım o büyüktü dediğin gibi bulut çok minikti
Nurgullmom Suheyla06 Teşekkür ederiim insallah saglıkla dunyaya gelirde takarız 🥰😍 bugün geldi bunlar bitmemistir galibaa bimde almak istersen😇
Suheyla06 Nurgullmom inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar 🤍 eşime yazıyordum gidelim diye bakalım ne dicek 😂
Nurgullmom Suheyla06 Vakit kaybetmemek lazımm 😀 benim evimin altında bim var allahtan eşime soylesem bi toka için beni bime götürmezdi galiba ben doğunca daha güzelini alırim derdi 😀
Suheyla06 Nurgullmom yürüyerek gidilebilecek bir mesafede değil ve eminim ki eşimde aynını söyleyecek ve beğendiğimle kalacağım 😂
Nurgullmom metehaninannesiii Aynenn bende onu düşündüm sonra vazgeçtim isimli panolardan almak istiyorum ama bitmezse belki alırım o dediginden 🤩
metehaninannesiii Nurgullmom sifonyerin üstüne düşündüm bende onu ❤ışığı da gayet güzel eve gelince açtım ds
Nurgullmom Sadece_anne Aynen öyle yaa erkeğinde kızında yeri ayrı tabii ama kızların bu minnoşluğu mafediyo beni 😀
Nurgullmom ege_ayaz_mom Insallah bide kiz çocuğu nasip eder allah sana 😇🥰😍 valla iki erkeğin masrafindan daha masraflı olur egerki kız olursa 😂🤑 insan dayanamiyo o kadar minnoş şeyler varkii 🥰🥰
DenizSayer Nurgullmom sende kendimi gördüm çok güzel doğduğunda gülle gülle kullanın bende bandanalar alıcam bal kızıma 🌸👼🏻
Nurgullmom DenizSayer Cok tesekkur ederiz insallahh doğduğu günleride görürüz 🥰🥰 bandana sevdam benimde cook var onlara henüz sıra gelmedii 🤭🤭🤩