MelegimibekliyorumM Arkadaşlar merhaba 6 hafta 5 günlük hamileyim. İki can demir sigorta gold paketi ile ilgili bilgi ve fiyat aldım. Aranızda bu paketi satın alıp kullanan veya sorun yaşayan var mı?
Didemmmmm MelegimibekliyorumM bende araştırdım. Sonra hastane doğum paketinin daha mantıklı ve Ucuz olduğunu gördüm. Kendi sigortacımda aynı şeyi söyledi. Hamileyken yapılan sigorta hastanedeki doğum paketlerinden fazla bile olabiliyormuş.
Zey00 MelegimibekliyorumM ben platin paketi aldım. Hastaneme göre tahliller muayene doğum vs cazip geldi fakat 8 muayene hakkım vardı son zamanların muayene sıklığı 2 haftada bir oluyomuş sanırım son zamanlarımda muayene için mecbur para vericem
Nur-06 Zey00 bende o konuyu düşündüm en kötü ücretini veririz dedim ama 10 gün içinde gidince muayeneden düşmüyormuş belki o şekilde ayarlarsak kurtarırız biraz 😄
MelegimibekliyorumM Nur-06 bir de tüm tahlilleri mi karşılıyor paket sadece sgk tahlillerini mi? Özelde yapılanları karşılamıyor gibi bir şikayet okudum nette.
MelegimibekliyorumM Nur-06 bana da pandemiden dolayı sık sık çağırılmıyor tam yeter hakkınız hatta kontrol için gidince de düşmüyor zaten falan dedi.
Nur-06 MelegimibekliyorumM sözleşmede bu şekilde yazıyor : *Muayeneler Beraberinde Yapılması gereken SGK Kapsamındaki Rutin Gebelik test ve tahlilleri
MelegimibekliyorumM Nur-06 anladım yine özel testleri karşılamıyor anlaşılan. Teşekkür ederim tekrar.