Senay3838 Merhabalar anneler Kayseri’de önerebileceğiniz işinin ehli doktor varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
crazywoman Senay3838 Acıbadem de mustafa taş var ve Cemal ünlü ikisi de işinin ehli doktorlar bende cumartesi Cemal bey e gitmeyi düşünüyorum
Hilal97_ Senay3838 system eda ülkü karakilic güler yüzlü heer zaman ulasabildiginiz her türlü içinizi rahatlatan mükemmel bir doktor
crazywoman Senay3838 bende 4+2 uygulamaya göre dün ve bugün test yaptım silik çıktı çok erken diye bekliyorum hafta sonunu siz keseyi ne zaman gördünüz
Tgckbr Senay3838 Çok ilgili çok anlayışlı bı doktor hiçbir soru işareti kalmadan aklınızda çıkıyorsunuz muayeneden ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ☺️
Senay3838 Tgckbr Ben şuan 5+5 teyim hala kese vs görünmedi bende doktor değiştirmeyi düşündüm teşekkür ederim
Senay3838 Tgckbr Çok teşekkür ederum hastaneye bir türlü ulaşamadım saat kaça kadar muayene alıyor ve muayene ücreti hakkında bilginiz varmidir
Senay3838 crazywoman Benim sorunum kese şuan 5+5teyiz beta 4 binlerde fakat kese görünmüyor vajinal ultrasonda ufak birşey var fakat doktor emin olamadı
crazywoman Senay3838 yerleşim yerinden dolayı kese görünmemiş olabilir en kısa zamanda görürsünüz inşallah 🙏
crazywoman Senay3838 instagramdan takip edin sayfasını numarası var sayfasında arayıp direk randevu oluşturun en iyisi
Tgckbr Senay3838 170 muayene ücreti aslında hastaneyi aradığınızda mutlaka randevu oluşturuyorlar ama