Esra___ ebr Cnmm ben Yaman veya asrın düşünüyorum ama eşim istemiyor böyle giderse aldı bebek kalacak yani
Deletedmom47 ebr Degisik birsey istersen Islam var 🤔 gecen hafta dogum yapan kuzenim koymustu ogluna. Ilk tuhaf geldi ama alisinca guzel buldum
Gamze06 ebr aynen bizde 32 haftalığız halen karar veremedik ne zor erkek ismi beğenmek 😊 ya da bize öyle geliyor
Gzmmhmmd 31 haftaligim bizimde adimiz yok malesef 😭 ve isin kotusu hamile oldugumu ogrendigim gunden belli bakiyorum hic bisey icime sinmiyor kiz icin isim yine bulmustum ama oglusuma cok kararsizim
eCeCik Gzmmhmmd al bendende o kadar kız için bulmuştum ama bebek erkekmiş 😂 kaldık öyle. 22. Haftadayım gerçi daha var ama bende umutsuz vakayım🙄
ebr Gzmmhmmd aynen oyle bende bulamadim buluyorum ama aklima yatmio bir turlu kizlara gore cok ama erkege gore isim bulmak zor
Gzmmhmmd eCeCik ebr eger ben bulurda evet bu dersem siz kesin koyarsin kizlar 😊 ben bebegim icin cok cabaladim cunku hep de erkek isterdim oglum olursa kesin bu adlardan birini koyarim dediklerimi bile istemiyorum napcam hiiccc bilmiyorum 😊
Zeynp Bende kıza hiç bulanıyorum erkek bir sürü var kafamda Yavuz Çınar Selim Mirza Eymen Ali Yusuf güzel isimler bunlar
ebr Zeynp ben cinar dusunmustum ama cevremdekiler bi garip bakiyolar soguttular cok kararsizim napicam bilmiyorum henüz
ebr Esra___ yaman uras nasil peki bnde dusunmustum aslinda ama soyismimizde yanar ama uyum sagliyor mu bilmiyorum aslinda çınar dusunuyoduk cok kararsiz kaldimm
Esra___ ebr Uras da çok güzel ortak karar verdiyseniz Yaman da olur ben ikna edersem direk koyucam soyisminizle kötü durmuyor
PelKad Bizde henüz koyamadık. Benim beğendiğim isimlere hep Ermeni asıllı diyor eşim sağolsun. 👶🏻 Noyan 👶🏻 Arden 👶🏻 Pamir 👶🏻 Batın Bu isimler hoşuma gidiyor bunlardan birisi olur muhtemelen.
Anne44 ebr asrın, çağan, Tolunay olabilir. Kızım olacak benim. Erkek olsaydı bu isimlerden birini düşünmüştüm 🤗
nurdanerol Bizde aynı şekilde isime karar veremiyoruz eşim ömer ismini beğeniyor ve başka hangi ismi söylesem beğenmiyor